O persoană a decedat, alta a fost transportată cu elicopterul la Tg. Mureş, iar alte două au ajuns la spitalul din FăgăraŞ  Pentru că medicul legist era în concediu, familia a preluat trupul tînărului abia după 3 zile


Un grav accident rutier s-a petrecut vineri, 31 august 2018, în jurul orei 9.00, pe DJ 104J, între Şona Şi FăgăraŞ. O persoană a murit pe loc, alta a fost transportată cu elicopterul la Tg. Mureş şi alte două victime au fost transportate la Spitalul Municipal Făgăraş.

 Conform oamenilor legii, o autoutilitară a intrat frontal într-un autoturism, iar impactul a fost devastator. Au ajuns imediat la faţa locului echipaje SMURD, Ambulanţa, Poliţia rutieră, iar circulaţia a fost întreruptă timp de două ore pe ambele sensuri de mers. Microbuzul Ford se deplasa de la Făgăraş către Șona, moment în care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens izbindu-se frontal de un autoturism Opel care circula regulamentar. Șoferul microbuzului de 25 de ani a decedat, manevrele de resuscitare ale SMURD fiind zadarnice. Celelalte trei victime din autoturismul Opel, de 20 şi 38 de ani au fost transportate la Spitalul din Făgăraş, iar cea de a treia victimă de 63 de ani a fost monitorizată şi transportată cu elicopterul SMURD la spitalul din Tg. Mureş cu suspiciune de fractură de Şold.

 

Trei zile la Morga din BraŞov

     Sergiu Dunca avea 25 de ani, era din ŞoarŞ Şi lucra la distribuţie pentru o firmă din FăgăraŞ. ,,Era un băiat muncitor, săritor Şi serios. Lucra de vreo 2 luni la această firmă Şi era de încredere. Ghinionul a făcut să se întîmple acest accident Şi el să moară. Mare păcat, avea viaţa înainte” au spus surse apropiate familiei lui Sergiu Dunca. Înmormîntarea tînărului este programată abia miercuri, 5 septembrie 2018, la 6 zile de la nefericitul eveniment. Trupul neînsufleţit al tînărului a fost depus la Morga din BraŞov în vederea necropsiei, iar familia Şi-a preluat fiul abia în cursul zilei de luni, 3 septembrie. Şi asta deŞi există Morgă Şi la FăgăraŞ, dar în această perioadă medicul legist se află în concediu Şi nu are înlocuitor. ,,Doar în România se poate întîmpla aŞa ceva, să nu poţi să-ţi jeleŞti aproapele că stă închis la morgă” au spus surse apropiate familiei. (M.F.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here