Oamenii legii din Făgăraş au  în cercetare două  dosare penale în care există acuzaţiile de viol şi tentativă de viol. Primul a fost înregistrat în data de 1 octombrie 2018, iar persoana acuzată a ajuns în arestul IJP Braşov, iar al doilea s-a petrecut în seara de 3 octombrie, agresorul nefiind identificat.

 

Agresorul nu a fost identificat

În seara de 3 octombrie 2018, în jurul orei 22.30, a avut loc un viol pe strada Gării din Făgăraş. Cel puţin aşa a declarat  M.C. de 26 de ani care a ajuns la secţia Urgenţe a Spitalului Municipal Făgăraş. ,,Am preluat o pacientă de pe strada Gării din Făgăraş, la ora 22.27 în data de 3 octombrie. Pacienta era conştientă, dar în stare de şoc. Acuza dureri de cap, gît şi abdomen şi a spus că a fost victima unui viol” au declarat paramedicii.  Cazul a ajuns pe masa procurorilor făgărăşeni şi se află în cercetarea poliţiştilor. M.C. a fost supusă unui examen de specialitate în prezenta medicului legist. ,,A fost efectuat examenul medical în prezenta medicului legist, dar nu s-a confirmat fapta” a spus dr. Mihaela Pandrea.  Marlena Dimofte, prim procurorul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Făgăraş spune că dosarul se află în cercetare la Poliţia Municipală Făgăraş, dar pînă în prezent agresorul nu a fost identificat.

 

 

Agresorul,  trimis după gratii

Procurorii făgărăşenii  au ajuns în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă a lui Radu Daniel pentru tentativă de viol şi lipsire de libertate a unei minore.

Aşa cum arată soluţia dată de Judecătoria Făgăraş în dosarul  penal 454/226/2018, a fost încuviinţată măsura arestării preventive.   ,,Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş. În baza art. 226 rap. la art. 223 al. (2) şi art. 202 al. (1) şi (3) şi (4) lit.e Cpp, dispune arestarea preventivă a inculpatului: Radu Daniel, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol, prev. de art. 32 alin.1 Cod penal rap. la art. 218 al.1 şi al.3 lit. c Cp, lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 al.1 şi al.3 lit. b Cp, cu aplic art. 38 alin. 1 Cp, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 1.10.2018 şi până la 30.10.2018, inclusiv. Respinge cererea privind luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpat. În baza art.275 al. (3) “ se arată în sentinţă. Agresorul va rămîne după gratii pînă la sfîrşitul lunii octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here