Fizioterapeutul Florin Gherasim  vine cu o ofertă de nerefuzat

 

Vestea că bolnavii de cancer pot fi vindecaţi gratuit într-o clinică din Valencia specializată pe tratamente naturiste  a fost adusă pentru făgărăşeni de fizioterapeutul Florin Costin Gherasim care deşi locuieşte în Spania unde îşi practică meseria, deţine  un cabinet specializat şi  în Făgăraş.  Florin Gherasim  spune că tratamentul 100% naturist este o invenţie a medicului Raimundo Torres Diaz, de origine cubaneză, specializat în SUA, care o aplică în Clinica Mediteranea Medica din Valencia. ,,Tratamentul se numeşte  Imunoterapia adaptogenă ,,Rayv -966”, patentat de dr. Raimunod Diaz care a început cercetarea acestuia în Cuba, ţara sa de origine, dar ulterior continuată în SUA şi Spania. Medicul specialist Raimundo Torres Diaz are o experienţă de 20 de ani în tratamentul natural al cancerului şi este cercetător în domeniu ”  a explicat fizioterapeutul Florin Gherasim. Clinica Mediteranea Medica din Valencia   este condusă de medicul Josep Pascual, care are o experienţă  de 4 ani în tratamentul de cancer, şi este o clinică relativ nouă, foarte bine dotată, de altfel aşa cum sînt toate unităţile medicale din Occident. ,,Am o relaţie deosebită cu domnul  doctor Raimundo Diaz  care este  unul dintre medicii importanţi de la clinica din Valencia.  Dînsul a venit cu o ofertă de nerefuzat pe care să o aduc în România. Se referă la tratamentul naturist pentru bolnavii de cancer. Vin acum în faţa făgărăşenilor şi le aduc propunerea medicului Raimundo Diaz.   Tratamentul este gratuit şi constă într-o injecţie pe zi în fesă. Persoanele nu necesită spitalizare în clinică şi doar trebuie să suporte drumul şi cazarea. O condiţie este să aibă rezultatele medicale efectuate la zi şi traduse în limba spaniolă” a explicat Florin Gherasim.

Un tratament cu bune rezultate

Despre acest tratament revoluţionar vorbesc pacienţii medicului de origine cubaneză care s-au vindecat, filmuleţe cu ei putînd fi găsite pe youtube. ,,Este o ofertă extraordinară,  un tratament natural fără substanţe chimice care distrug de fapt celulele. Au fost vindecaţi bolnavi de cancer  pulmonar, dar medicul Josep Pascual, directorul clinicii,  a extins tratamentul cu succes şi la persoane în metastaze sau la  alte tipuri de cancer.   Oferta  o fac oricărei persoane de bună credinţă care vrea să se vindece, să renunţe la chimioterapie şi să folosească altceva, un tratament natural. Sînt oameni care vorbesc despre viaţa lor şi despre reuşita acestui tratament naturist.  De exemplu, o femeie operată de cancer mamar, i s-au inflamat braţul, umărul, gîtul, şi în acel moment a spus, renunţ la chimioterapie,  şi aşa a început acest tratament naturist. Într-o săptămînă, 7 zile, inflamaţiile au scăzut, iar femeia  se simte  extraordinar şi are un tonus de viaţă excelent.  Sînt multe exemple. Oamenii trebuie să aibă încredere. Cît costă o viaţă? Dacă prelungeşti viaţa cu un an, doi, trei sau o lună, este foarte important, nu? Viaţa este frumoasă şi merită trăită” a spus fizioterapeutul Florin Gherasim.   Cei care îmbrăţişează oferta fizioterapeului Florin Gherasim şi a medicului Raimundo Diaz pot lua legătura cu ei la tel. 0733 -372243.

Cine este Florin Gherasim

Fizioterapeutul Florin Gherasim  deţine un cabinet  în Făgăraş, la parterul blocului 4 din cartierul 13 Decembrie. Aici ajută  persoanele  pentru a scăpa  de dureri, de oboseală cronică, de artroză, de hernie de disc, de inflamaţii. Specialistul foloseşte  terapii revoluţionare  precum reflexologie totală, kinesiologie, terapie cu cristale,  recuperare medicală profesională care reface sistemul imunitar . Cabinetul medical din cartierul 13 Decembrie este dotat cu aparatură de ultimă generaţie adusă din Elveţia .  A cunoscut şi colaborat cu terapeuţi din Moscova, Orlando (U.S.A), dar şi din marile staţiuni de recuperare ale României. ,,Cea mai mare parte a vieţii am dedicat-o găsirii unor rezolvări pentru probleme de natură neuromotorie şi nu numai, înţelegînd că absolut orice boală are un drum specific şi poate fi tratată obţinînd rezultate uimitoare. Plecînd de la reflexologia corporală, a întregului corp, inclusiv facială, electro-acupunctura, kinesiologie, masaj profesional de recuperare, utilizarea plantelor medicinale, am înteles că fiecare om este un UNIVERS, iar prin tratamentul holistic incluzînd şi aparate medicale de ultimă generaţie am vindecat sau am ameliorat afecţiuni la pacienţi din ţări, culturi şi tradiţii diferite, aducînd zîmbet acolo unde era tristeţe şi durere” explică Florin Gherasim. Acesta deţine un cabinet bine dotat în Spania unde este stabilit, iar cînd revine în ţară lucrează la cabinetul de aici.  Terapeutul spune că credinţa este un alt atuu al vindecării sau ameliorării problemelor. ,,Să ştiţi că stresul, mînia micşorează molecula de ADN, blochează transmiterea informaţiei şi organismul se îmbolnăveşte” mai explică Florin Gherasim. (Lucia BAKI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here