Dispozitivele digitale au câștigat tot mai mult teren în ultima perioadă, tehnologia a evoluat, iar metodele de promovare sunt din ce în ce mai multe, dar asta nu înseamnă că îi vei oferi cuiva date despre tine sau despre afacerea ta, mai rapid decat prin intermediul unei cărți de vizită. Aceste cărți de vizită sunt încă cea mai rapidă și ușoară modalitate de a partaja informațiile către potențialii clienti, colaboratori sau parteneri de afaceri și de a le reaminti oamenilor despre business-ul tău.

Cărțile de vizită sunt încă bune oportunități de promovare. Atunci când înmânezi cartea ta de vizită, nu faci altceva decât să-ți promovezi afacerea. Acest instrument de marketing conține informații vitale pentru a capta atenția, și pentru a te ajuta să rămâi în memoria celorlalți, după ce întâlnirea s-a terminat. Pot spori credibilitatea și profesionalismul tău.

O carte de vizită cu un design creativ este personalitatea brandului tău. Fă-ți cartea de vizită la o agenție care oferă servicii profesionale de print și care oferă o varietate de modele și culori care să atragă atenția. Pentru a beneficia de prestigiu și de o promovare excelentă alege carti de vizita realizate de specialiști. Profesioniștii în domeniul realizării cărților de vizită, cunosc regulile esențiale ale realizării unor cărți de vizită de un înalt profesionalism. Alături de echipamente tehnologice de ultima oră, profesioniștii de la Flyeralarm au și un personal calificat și cu experiență în domeniu, a cărui responsabilitate este să ofere clientului produse de care să fie pe deplin mulțumit.

Flyeralarm a reușit să pătrundă pe piața tipografiilor, să câștige clienți foarte importanți și să avanseze constant, datorită principiilor pe care le-a urmat în cei peste 14 ani de experiență: calitate excepțională, prețuri accesibile, consiliere individuală în funcție de nevoile clientului și livrare rapidă. În acest mod, Flyeralarm este acum una dintre cele mai căutate tipografii online din Europa și una dintre cele mai mari companii de acest gen din Germania. În România, firma subsidiară a fost înființată la Sibiu, în urmă cu 3 ani. Echipa a fost formată din specialiști în domeniu, care au beneficiat de training-uri si cursuri de perfecționare în Germania, pentru a putea mai apoi să ofere clienților din România o consiliere competentă.

Punctualitatea este un punct forte pentru cei de la Flyeralarm, astfel că niciunui client nu îi este întârziată comanda, ei reușind să procesează zilnic, aproxmativ 15.000 de comenzi si să coordoneze peste 20.000 de colete. Flyeralarm este prezentă în peste 14 tari din Europa: Marea Britanie, Italia, Franța, Austria, Polonia, Spania, Olanda, Danemarca, Suedia, Finlanda, Belgia, Elveția, Irlanda, Ungaria, iar de trei ani și în România.

Gama de produse oferite este foarte elaborată, într-o continuă dezvoltare și mereu personalizate pentru fiecare client. Flyeralarm oferă afișe profesionle, autocolante, bloc notes, broșuri de calitate și cataloage, cărți de vizită de mare impact, cărți poștale, coli cu antet care nu ar trebui să vă lipsească, facturiere, flyere la prețuri atractive, mape, pliante, dar și grafica si machetare la cele mai bune standarde. Comanda se face online, consilierea este gratuită, iar pentru produsele comandate nu trebuie să plătiți nimic în plus, transportul fiind gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabilește în funcție de produs, multe dintre ele pot fi livrare chiar și în 24 sau 48 de ore în țară.

Flyeralarm garantează pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar și implicit pentru data limită, adică termenul efectiv de execuție a materialelor respective.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here