sdr
  •   Două tinere din Beclean au fost agresate lîngă catedrala din centrul Făgăraşului
  •  Agresorul pare a fi tatăl uneia dintre ele
  •   ,,Au răpit-o pe prietena mea pentru că ea nu mai vroia să stea cu părinţii”

Două tinere din Beclean au fost bătute în centrul Făgăraşului, lîngă catedrală, astăzi, 6 noiembrie 2018,  în jurul orei 15.40. Ţipetele lor au atras atenţia trecătorilor care au sunat la 112 şi au cerut ajutor. A ajuns la faţa locului un echipaj mixt format dintr-un poliţist de la Poliţia Municipală şi altul de la Poliţia Locală. În acelaşi timp a sosit şi Ambulanţa SMURD, iar paramedicii i-au acordat tinerei bătute primul ajutor  după care au transportat-o la Spitalul Municipal Făgăraş.

Filmul bătăii

Tînăra transportată la spital a stat de vorbă cu reporterii Monitorul de Făgăraş, dar ne-a rugat să nu-i dăm numele. ,,Eu m-am mutat la bunicii mei, n-am mai stat cu părinţii mei la Beclean de cîtva timp. Eram împreună cu o prietenă, tot din Beclean, care please şi ea de acasă de la părinţii ei.  Tatăl prietenei ne-a prins lîngă catedrală şi ne-a bătut. M-a tîrît pe jos, a dat cu pumnii şi picioarele în mine, ca într-un animal. Cred că am leşinat pentru că nu îmi amintesc tot. Pe prietena mea, fata lor, au răpit-o. Au luat-o cu forţa şi  au fugit. Pe mine m-au lăsat  pe jos, aşa bătută. Prietena mea nu mai vrea să locuiască cu ei, dar au forţat-o acum să îi însoţească. Eu sînt însărcinată  în trei luni. Sînt căsătorită şi mai am un copil. M-am despărţit de soţul meu, iar copilul este la el, dar am dreptul să-l vizitez. Acum locuiesc în Făgăraş” a spus tînăra bătută.

Victima este însărcinată în 3 luni

Fata are 19 ani, iar prietena ei  puţin peste 18 ani, aşa cum susţine ea. Ajunsă la UPU Făgăraş, medicul de serviciu, Mihaela Neagu, a consultat-o, dar a cerut şi un cosult ginecologic pentru a se vedea dacă loviturile  au afectat sarcina tinerei. Fata era în stare de şoc, motiv pentru care a rămas mai multe ore în spital. Poliţiştii cercetează faptele pentru a stabili vinovaţii, dar şi penttru a-iidentifica pe agresori. Localnicii aflaţi la faţa locului au declarat că n-au văzut bătaia. ,,Noi am trecut prin zonă şi am auzit ţipete. N-am văzut agresorii, doar pe fata aceasta care plîngea şi era jos. Era normal să sunăm la 112 şi să o ajutăm. Sîntem oameni!” a spus persoana care a sunat la numărul deurgenţă 112. (Lucia BAKI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here