•  Adrian Galea și Vieriu Alina-  Miss și Mister boboc 2018

  •   Pe locul II-  Alin Cerghit și Andreia Paul
  •   Dragoș Hașu și Paula Mîndrean –  locul al III-lea
  •   Premiul de popularitate –  Andreea Boeriu și Alexandru Todea.

Marți, 6 Noiembrie a.c. a avut loc, la Liceul Teologic ,,Constantin Brâncoveanu“ din Făgăraș“, Balul bobocilor, un eveniment mult așteptat atît de profesori cît și de elevi. Balul bobocilor din acest an s-a desfășurat pe scena Casei Municipale de Cultură din Făgăraș și a început la ora 17.00  cu un filmuleț de prezentare și un moment artistic-coregrafic oferit chiar de către boboci. Prezentarea celor 12 perechi care au intrat în concurs a fost momentul aşteptat de public, după care  ,,artiştii” şcolii au prezentat sceneta intitulată sugestiv ,,Balul“. După un moment artistic-muzical interpretat de opt dintre concurente și o execuție de dans modern oferită de elevii clasei a XII-a a urmat piesa ,,Nu citești o carte“. Balul a continuat  cu proba de cultură generală la care au fost supuși elevii intrați în concurs. Nu au lipsit din decor nici dansurile populare interpretate de tinerii concurenți și elevii clasei a XII-a. ,,Metaforă pentru trecerea invariabilă a timpului“ a fost un inedit moment muzical interpretat de către elevii clasei a XII-a.  Proba de dans și cîntece patriotice s-a dorit să fie un moment de respect pentru tradițiile românești. Evenimentul s-a încheiat cu momentul mult așteptat: alegerea perechii Miss și Mister boboc, precum și decernarea premiilor. Adrian Galea și Vieriu Alina a fost  perechea cîștigătoare Miss și Mister boboc 2018 a Liceului Teologic. Pe locul II s-a clasat perechea formată din Alin Cerghit și Andreia Paul. Dragoș Hașu și Paula Mîndrean s-au clasat pe locul al III-lea. Premiul de popularitate a fost obținut de către perechea formată din Andreea Boeriu și Alexandru Todea.

  •  ,,Tema balului a fost ,,Școala de ieri și de azi“, balul a constituit încercarea de a construi o mașină a timpului pentru a ne putea întoarce în trecut, mai exact în anul 1965, anul înființării Școlii generale Nr. 5, actualul Liceu Teologic. Bobocii, ajutați de elevii clasei a XII-a, au pregătit momente deosebite de muzică, dans și teatru cu interpretări variate ale școlii din perioade diferite. Elevii din clasa a XII-a au defilat în costume populare, în ținută de pionier și, bineînțeles, în tricouri și blugi rupți pentru a prinde trecerea de la o generație la alta“ a spus Zsuzsa Dull, profesoară de limba română și coordonatoarea evenimentului.
  •   ,,Balul a fost pentru mine o experiență plăcută și în același timp unică. Nu mă așteptam deloc să ies Miss boboc, am intrat în bal doar pentru amuzament și pentru a cunoaște persoane noi. Le mulțumesc tuturor pentru sprijin și susținere“ a spus Alina Vieriu, Miss boboc 2018. (Ștefania BOTORAN)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here