Un grav accident rutier s-a petrecut vineri, 28 decembrie a.c.,  în jurul orei 13.20, pe DN1, între localităţile Mândra şi Şercaia, la kilometrul 225. Trei autovehicule au fost implicate în accidental rutier în urma căruia două persoane au decedat şi alte trei au ajuns la spital în stare gravă. În coliziune au fost implicate un autoturism  marca Opel înmatriculat în Vrancea în care erau 5 persoane, un microbuz în care se aflau 3 persoane şi un autoturism VW în care se aflau două călugăriţe. ,,Opelul roşu a fost lovit în plin de microbuz şi aruncat în afara carosabilului” au spus martorii oculari. Persoanele decedate erau din Veneţia de Sus, Vasilica Moisin de 69 de ani şi Maria Ştefănică de 35 de ani.

 

 

Victimele, pasageri la  ocazie

Şoferul autoturismului Opel de culoare roşie luase la ocazie, aşa cum spun salvatorii de la SMURD, patru persoane, două din Veneţia de Sus şi două din Veneţia  de Jos, 3 femei şi un adolescent de 17 ani. Două dintre ele au decedat pe loc, iar a treia victimă, o femeie,  şi un tînăr de 17 ani au fost transportaţi de urgenţă la UPU Făgăraş. În vederea efectuării de investigaţii cu computerul tomograf cele două victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate de Braşov, adolescentul la Spitalul de Copii, iar fermeia la Spitalul Judeţean. A cincea  victimă, una dintre persoanele aflate în  microbuz, a fost adusă la spitalul din Făgăraş. Cele două măicuţe din autoturismul VW au scăpat cu o sperietură, dar au refuzat transportul la spital.

 

Multe echipaje de salvare la locul accidentului

,,Cele două persoane transportate la spital acuzau dureri. Este o femeie de 54 de ani din Veneţia de Jos care avea traumatism cranio-cerebral, plăgi şi dureri la torace. Adolescentul de 17 ani, tot din Veneţia de Jos,  avea traumatism cranio-cerebral şi plăgi. Se pare că erau mamă şi fiu” au spus paramedicii SMURD.  Este vorba despre  Marioara Titilescu şi fiul ei. ,,Am preluat două femei decedate, una în jur de 70 de ani şi alta în jur de 50 de ani care erau din Veneţia. Se spunea la locul accidentului că au fost luate la ocazie de maşina Opel de cloare roşie” a spus Cristian Suciu de la firma  de   pompe funebre din Făgăraş. La faţa locului s-au deplasat 3  echipaje SMURD, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi 3 ambulanţe SAJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here