Campionatul Liga Zimbrilor s-a reluat cu  etapa a– XV-a în care echipa CSM Făgăraş a întâlnit  echipa CSM București, pe teren propriu. Meciul a avut loc în sala de sport  de la CN ,,Radu Negru”  miercuri, 30 ianuarie, începând cu ora 18.00. Emoţiile sportivilor , dar şi ale publicului au fost spulberate încă de la pauză cînd tabela de marcaj arăta scorul 17-12 în favoarea făgărăşenilor. La finalul partidei  CSM Făgăraş s-a impus cu scorul 29-24. Echipa condusă de Adrian  Petrea şi Eugen Frăţilă s-a impus astfel în faţa echipei d epe locul I din clasament.

Felicitări CSM Făgăr

aş!

Pregătire timp de 3 săptămâni

Formația de handbal masculin a clubului CSM Făgăraș a venit după o  perioadă de pregătire și verificare. Timp de trei săptămâni, sub comanda antrenorului Adrian Petrea, sportivii au fost antrenați atât din punct de vedere fizic, cât și tactic. Meciurile amicale susținute i-au dat șansa acestuia să evalueze fiecare jucător în parte și să abordeze posibile noi formule de joc pentru meciurile oficiale. În cadrul turneului susținut acasă CSM Făgăraș a învins echipa Odorheiului, ce activează în Diviza A, cu scorul 33-15, pierzând în fața adversarului din Liga Națională CSM Focșani, scor 22-24. Dacă în prima partidă CSM Făgăraș avut conducerea permanent, cea de-a doua nu a avut cel mai bun debut pentru băieții noștri, dar care după pauză au intrat în teren mult mai determinați și au recuperat diferența, spre final ajungând și la diferența de doar un gol.

Adrian Petrea: “Cele două meciuri pe care le-am disputat la Făgaraș au fost foarte utile pentru a perfecționa ceea ce am pregătit din punct de vedere tactic și fizic în vederea meciurilor oficiale care urmează. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus și suporterii care au venit alături de noi să ne vadă la lucru. Sunt încrezător în potențialul jucătorilor și în ceea ce am pregătit pe plan tehnico-tactic. Așteptăm cu nerăbdare primul meci oficial împotriva liderului la zi al Ligii și nu putem decât să abordăm cu încredere și curaj acest meci. Ne dorim să facem un joc bun, și de ce nu un rezultat surpriză. Contez și pe aportul publicului făgărașean în acțiunea noastră de a câștiga cât mai multe partide, cel puțin cele de acasă. ”(site-ul CSM Făgăraş)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here