Ingrediente: 4 cotlete de porc,

1 crenguţă rozmarin 4 linguri unt2 linguri miere 80ml oţet balsamicpipersare3 linguri ulei de măsline.

Mod de preparare

Se pune ulei de măsline, sare şi piper într-un vas în care se pun cotletele de proc care se lasă 30 de minute. Se încinge grătarul. Se amestecă oţetul cu mierea şi se pune la fiert pînă cînd lichidul se îngroaşă şi se reduce. Se adaug unt şi rozmarin. Se pun cotletele la fript pe gratar, întorcîndu-le pe fiecare parte şi ungîndu-le din cînd în cănd cu amestecul cu miere şi oţet. Se gătesc 15 minute pînă cănd carnea este rumeninta. Cotletele se lasă la răcit 5 minute înainte de servire. Se servesc cu cartofi prăjiţi sau legume trase la tigaie alături de murături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here