Ingrediente:

  • 300 gr tăieţei laţi
  • 150 gr nucă
  • 50 gr mac
  • 3-4 linguri stafide
  • 7-8 linguri zahăr
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 1 lingură margarină

 

Mod de preparare 
Se fierb pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Se macină nuca şi macul. Se amestecă cele două cu zahăr şi scorţişoară. Stafidele se pun la înmuiat cu puţină apă calduţă şi un strop de rom. Se scurg pastele de apă şi se aşează într-un bol mare. Nu se trec sub jet de apă. Se adaugă margarina peste pastele fierbinţi şi se amestecă până se topeşte. Se adaugă amestecul de nucă şi mac. Se scurg stafidele de apă şi se adugă şi ele peste paste. Se amestecă bine, Se poate servi cald sau rece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here