Mai mulţi  pescari din Ţara Făgăraşului au participat astăzi, 15 iunie 2019, la concursul de pescuit sportiv ,,Give Me 5’’. Evenimentul se află la a II –a ediţie, iar participarea a fost gratuită. Startul concursului s-a dat la ora 7.00, când pescarii  s-au aşezat ordonat pe  malul stâng al râului Olt, în zona barajului de la Olteţ. Unul dintre criteriile impuse concurenţilor de către  organizatori s-a referit la permisul de pescuit ANPA a cărei taxă să fie plătită la zi.  Organizatorul competiţiei a fost    Timotei Stînea, consilier local la Victoria, susţinut de Victor Ţăruş şi AVPS Făgăraş.

  • ,,La cea de a doua ediţie au participat atât pescari profesionişti, dar şi pescari  amatori. Pe lista participanţilor s-a înscris şi o femeie, dar  au fost şi copii. Cu ajutorul sponsorilor am reuşit să oferim diplome de participare şi premii cum ar fii: cort, beţe de pescuit, minciog, tricouri, şepci şi pixuri. Unii pescari au primit şi cărţi cu reţete culinare bazate pe peşte oferite de renumitul pescar Victor Ţăruş, prezent şi el  la această competiţie’’ a spus organizatorul, Timotei Stânea.

,,Am fost primul care m-am înscris la concurs. Nu puteam lipsi de la a doua ediţie. A fost o zi minunată şi ne-am distrat. Unii pescari nu au prins nimic, alţii au fost mai norocoşi. În jurul orei 13.00  concursul s-a încheiat şi apoi s-a făcut  premierea. Am fost surprins să obţin locul I. Felicitări pentru organizare, a fost de nota zece’’ a spus pescarul Rugiubei Jani.

  • Sponsorii evenimentului au fost: SC Tym Chapel Constructs SRL şi SC Bopol SRL.

Cei mai norocoşi pescari au fost:

  • Loc I – Rugiubei Jani, care a fost recompensat cu premiul cel mare, un cort
  • Loc II – Liviu Jurcă, care a fost premiat cu o undiţă
  • Loc  III – Marciu Balas, care a primit un minciog

,, S-au oferit şi o serie de menţiuni. Intenţionez  să organizez şi alte competiţii care să se desfăşoare timp  de două zile. Tot în proiect mai am un concurs de pescuit  pentru copii’’ a mai spus Timotei Stânea, organizatorul concursului ,,Give Me5”.

Partener media al concursului a fost Monitorul de Făgăraş.

 

  • Sponsorii evenimentului au fost: SC Tym Chapel Constructs SRL şi SC Bopol SRL.

Cei mai norocoşi pescari au fost:

  • Loc I – Rugiubei Jani care a fost recompensat cu premiulcel mare, un cort
  • Loc II – Liviu Jurcă care a fost premiat cu o undiţă
  • Loc  III – Marciu Vasil, care a primit un minciog

,, S-au oferit şi o serie de menţiuni. Intenţionez  să organizez şi alte competiţii care să se desfăşoare timp  de două zile. Tot în proiect mai am un concurs de pescuit  pentru copii’’ a mai spus Timotei Stînea, organizatorul concursului ,,Guve Me5”. Partener media al concursului a fost Monitorul de Făgăraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here