sdr

 

Evenimentele organizate la Royal Events din zona turistică  Sâmbăta de Sus te duc cu gândul la balurile  boiereşti din anii de mult trecuţi. Adevărate ospeţe cu muzică bună, mâncăruri  din belşug, de bună calitate şi iscusit alese  asezonate cu cele mai bune băuturi. Participanţii în număr foarte mare sunt întâmpinaţi de gazda primitoare  în ţinută  de bal.  Astfel de ceremonii  nu pot fi caracterizate decât prin cuvinte precum armonie, bun gust şi calitate.  La Royal Events este o tradiţie ca momente importante de peste an să fie marcate prin baluri tradiţionale. Joi, 15 august 2019, începând cu ora 20.00, s-a deschis ,,Balul verii” la Royal Events.  Evenimentul completa astfel lista  ceremoniilor similare, Balul Mărţişorului sau Balul vânătorilor.  Un salon regal, frumos ornamentat, şi-a întâmpinat invitaţii. Ioana Paler, tânăra administrator al localului, a primit  invitaţii orientându-i spre locul rezervat. Mese îndestulate, preparate  diversificate amplasate sub formă de bufet suedez,  de la aperitive reci şi calde, preparate specifice zonei din carne de porc, purceluşi de lapte la proţap, friptură , sarmale, brânzeturi variate pentru toate gusturile, legume preparate în diferite forme şi prezentări,  salate, murături, un bar de prăjituri şi de fructe.  Pe mesele frumos ornate erau aşezate  băuturile, de la  aperitive, rachiu, vişinată, lichioruri, wisiky, campari, la vin rose şi alb de bună calitate, bere, sucuri şi apă, cafea. Formaţia ,,Armonia” din Victoria coordonată de artistul Victor Hoajă a întreţinut o atmosferă de cea mai bună calitate. Cântece  şi armonii muzicale pentru toate gusturile în ton cu preparatele oferite de bucătarii iscusiţi ai localului. Invitatul special al balului a fost cunoscutul artist sătmărean, Ghiţă Munteanu.  A fost surpriza care a completat atmosfera de neuitat  de la ,,Balului verii” organizat la Royal Events.  S-a cântat, s-a dansat până   dimineaţa.

  • ,,Vin cu mare plăcere la complexul turistic  al familiei Ioan Paler.  Îmi place organizarea de aici, mă simt ca acasă în zona Făgăraşului. Făgărăşenii sunt oameni speciali şi sinceri. Mă întorc la Sâmbăta de Sus  ori de cîte ori sunt invitat. Este o seară foarte frumoasă, lumea este veselă,  iubeşte armonia şi muzica bună” a spus artistul Ghiţă Munteanu.

  •  ,,Evenimentele de la Royal Evemts şi de la Miruna sunt speciale. Cu drag vin aici  să cânt. În această seară atmosfera a fost deosebită, invitaţii la bal au simţit evenimentul astfel că ringul a fost animat pe tot parcursul serii” a spus Victor Hoajă, liderul formaţiei Armonia.
  •   ,,Evenimentele de la Royal Events  sunt speciale pentru mine, iar faptul că invitaţii vin cu drag la noi este o mare bucurie. Facem totul ca lumea să se simtă bine, să se distreze într-o atmosferă  deosebită. Nu este uşor să organizăm evenimente, dar este o plăcere să vezi invitaţii apreciind munca şi evenimentele de calitate. Pentru mine fiecare detaliu este important pentru ca un eveniment să fie întotdeauna  reuşit. Dorinţele clienţilor sunt pentru  noi, Royal Events şi Miruna, lege. Ne respectăm clienţii, iar acest lucru ne-a adus întotdeauna succes. Calitate este  deviza noastră” a spus Ioana Paler, tânăra administrator de la Royal Evets.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here