Bazinele de înot de la ştradul Municipiului Făgăraş, obiectivul cumpărat de la fostul combinat chimic  folosind creditul contractat în 2010, vor fi demolate.  Lucrările de demolare  se ridică  la valoarea de 388.490,740 lei cu TVA şi au fost încredinţate de Municipalitate unei firme de construcţii cu sediul în Drăguş înfiinţată în 2017. În plenul CL Făgăraş  din data de  26 august 2019, consilierii locali au primit spre aprobare  proiectul  tehnic de desfiinţare şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii  ,,Lucrări de desfiinţare pentru platforma betonată -C2 şi bazin înot C3 Municipiul Făgăraş”. Numai că la data de  2 august 2019, cu 24 de zile înaintea aprobării CL, Primăria Făgăraş cerea o ofertă de preţ firmei SPS 2017 Trad SRL cu sediul la nr. 173 în Drăguş,  iar  Silviu Prescure, administratorul firmei, a remis  oferta pentru lucrarea  de desfiinţare  platformă  betonată şi bazin de înot.  Cel puţin aşa arată documentele ataşate  la dosarul de şedinţă.

Cum s-a ajuns la demolare? 

Prin HCL nr .211 din data de 27.07.2018, se aproba trecerea unor imobile – construcţii din domeniul public în domeniul privat ai Municipiului în vederea demolării următoarele:

  •    platforma betonată,  C2, în suprafaţă de 612 mp (construcţii anexe), situată în Parcul Regina Maria,
  •   bazin înot,  C3,în suprafaţă de 2245 mp (construcţii administrative şi social culturale ) situat în Parcul Regina Maria,
  •   Valoarea de inventar a construcţiilor este cuprinsă in valoarea totală a imobilului- teren şi construcţii respectiv 1.570.324,35 lei
  •   Trecerea în domeniul privat al Municipiului a imobilelor construcţii menţionate   se face în vederea demolării acestora.

2 COMENTARII

  1. APROAPE 4 MILIARDE DE LEI VECHI…DOAR CA SA STRICE CEVA???? OARE CU BANII ACESTIA NU SE PUTEA REPARA STRANDUL…SAU EXISTA INTERESE ELECTORALE CA SA NU MAI EXISTE ALT STRAND IN FAGARAS??????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here