Mai mulţi proprietari de maşini din Victoria au rămas fără roţile de la autoturisme. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 2/3 noiembrie a.c.,  persoane rămase până în prezent neidentificate  au demontat roţile unor maşini aflate în parcările de pe străzile Chimiştilor şi Negoiu şi s-au făcut nevăzute.  Proprietarii au văzut isprava abia dimineaţa când au anunţat poliţia. La faţa locului au ajuns poliţiştii din Victoria şi din Făgăraş pentru a efectua cercetări.

  •   ,,Am vrut să plec dimineaţa la târg în Sibiu, la ora  7.00. Maşina mea nu avea roţi.  M-am dus la Poliţia Victoria, unde am depus o plângere. Hoţii au furat doar roţile care aveau cauciucuri de iarnă şi jenţi din aluminiu. De pe strada pe care stau eu, Negoiu, trei autoturisme au rămas fără roţi. Duminică, după ora 13.00, poliţiştii au găsit roţile furate de pe strada Negoiu la intrare în localitatea Viştea de Sus” a spus unul dintre păgubiţi.
  •  ,,Am vrut să plec la biserică şi  atunci am văzut maşina fără cauciucuri. M-am şocat pentru că parcarea noastră este iluminată. N-am auzit nimic în cursul nopţii. Dimineaţa am depus plângere la Poliţia Victoria. Aveam cauciucuri noi de iarnă şi jenţi din aluminiu. Prejudiciul  este de 1800 lei. Am aflat că unii dintre păgubiţi şi-au recuperat roţile, dar ale mele nu s-au găsit încă” a spus o altă păgubită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here