Hoţul care a lăsat mai mulţi proprietari de maşini din Victoria  fără roţile de la autoturisme a fost identificat şi este cercetat de poliţiştii din Victoria. Este vorba despre un bărbat din judeţul Vâlcea, pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.  Bărbatul a acţionat  în noaptea de sâmbătă spre duminică, 2/3 noiembrie a.c.,   în parcările din Victoria şi a sustras roţile la patru autoturisme parcate pe străzile Negoiu şi Chimiştilor. Acesta a fost identificat folosindu-se sistemul de supraveghere video  montat pe raza oraşului.  Proprietarii au văzut isprava abia dimineaţa când au anunţat poliţia. La faţa locului au ajuns poliţiştii din Victoria şi din Făgăraş pentru a efectua cercetări.

u ,,Am vrut să plec dimineaţa la târg în Sibiu, la ora  7.00. Maşina mea nu avea roţi.  M-am dus la Poliţia Victoria, unde am depus o plângere. Hoţii au furat doar roţile care aveau cauciucuri de iarnă şi jenţi din aluminiu. De pe strada pe care stau eu, Negoiu, trei autoturisme au rămas fără roţi. Duminică, după ora 13.00, poliţiştii au găsit roţile furate de pe strada Negoiu la intrare în localitatea Viştea de Sus” a spus unul dintre păgubiţi.

u ,,Am vrut să plec la biserică şi  atunci am văzut maşina fără cauciucuri. M-am şocat pentru că parcarea noastră este iluminată. N-am auzit nimic în cursul nopţii. Dimineaţa am depus plângere la Poliţia Victoria. Aveam cauciucuri noi de iarnă şi jenţi din aluminiu. Prejudiciul  este de 1800 lei. Am aflat că unii dintre păgubiţi şi-au recuperat roţile, dar ale mele nu s-au găsit încă” a spus o altă păgubită.

Prejudiciul a fost recuperat doar parţial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here