Serviciul public de termie din municipiul Făgăraş,   care va lua locul SC Ecoterm SA intrată în faliment,  va avea 30 de angajaţi coordonaţi de 4 directori. Cel puţin aşa arată iniţiativa primarului care va intra în dezbatere în plenul CL Făgăraş de joi,28 noiembrie a.c., începând cu ora 18.00.  Proiectul de hotărâre  va aştepta votul consilierilor şi pentru organigramă,  statul de funcţii precum şi nivelul salariilor.  Conform propunerii iniţiatorului, directorul general al serviciului,  absolvent cu studii superioare, va fi remunerat cu un salariu de bază de 6.282 lei/lună. Economistul angajat la compartimentul defalcare  costuri va fi plătit cu 4.403 lei/lunar. Şeful Compartimentului tehnic, energetic, mediu va avea un salariu de încadrare de  4.714 lei/lunar, la fel cu şeful Compartimentului juridic. Persoanele care vor conduce compartimentele economic şi exploatare vor fi plătite  cu câte 5.699 lei/lună.

  • În cadrul Compartimentului economic vor mai lucra alte trei persoane care vor avea următoarele lefuri:  economist la facturare cu 4.714 lei/lună, casier/gestionar  studii medii cu 3.790 lei/lună, secretar relaţii cu publicul,studii medii, cu 3.790 lei/lună.

La Compartimentul exploatare vor fi încadrate 22 de persoane:

  •   inginerul şef va avea un salariu de bază de  5.699 lei/lună
  •  inginer exploatare: 4.714 lei/lună
  •  u cu un salariu de 3.989 lei/lună vor fi plătite  următoarele posturi cu studii   medii: 4 posturi de dispecer/fochist, un post dispecer, 3 posturi de electrician, un post de electromecanic, 4 posturi de lăcătuş mecanic, un post de mecanic auto.
  •  Un muncitor necalificat va fi încadrat cu 2.616 lei/lună,
  •   Cu 3885 lei/lună va fi plătit un  magazioner.
  • Nivelul salariilor s-a stabilit în baza Legii 153/2017 şi vor fi completate cu sporuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here