Sala de sport de pe strada Primăverii din Victoria a fost gazda  Campionatului zonal de minifotbal 2020. Evenimentul  a fost organizat sâmbătă, 18 ianuarie 2020,  de antrenorul echipei  de fotbal de la CS Chimia Victoria, Florin Nichifor.  Au participat  8 echipe din Ţara Făgăraşului, din  Făgăraş, Arpaş, Ucea şi mai multe echipe din Victoria. Campionatul zonal de minifotbal a început la ora 10.00 şi s-a finalizat la 16.30.  Conform regulamentului fiecare echipă înscrisă în campionat trebuia să aibă în componenţă patru fotbalişti legitimaţi la un club sportiv. Echipele au fost formate din 6 jucători inclusiv portarul.  Golgheterul campionatului a fost un fotbalist de la CS Chimia Victoria,  Ciprian Colarez,  care a înscris 9 goluri.

Pe locul I s-a clasat  echipa  ,,Farul’’ din Victoria.  Căpitanul de la ,,Farul”  a fost  cunoscutul fotbalist Alexandru David.

,,Ştiam că vom  câştiga campionatul. Echipa noastră a înscris multe goluri, iar golgheterul campionatului Ciprian Colarez a fost cu noi în echipă”  a spus căpitanul echipei ,,Farul” Alexandru David.

Pe locul II s-a clasat  echipa ,,Carpaţi Ucea” ,

Pe locul III s-a clasat o altă echipă din Victoria,  ,,Old Boils”.

Echipele câştigătoare au fost premiate cu sume de bani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here