•  Tradiţia balurilor de la Royal Events din zona turistică Sâmbăta de Sus, cel mai renumit complex pentru festinurile de peste an
  •   Meniul tradiţional vânătoresc  costă 200 lei de persoană, dar se pot folosi şi vaucherele de vacanţă

 

Încheierea sezonului de vânătoare  este un bun prilej  pentru vânătorii din Ţara Făgăraşului   să  organizeze întruniri în care să depene  amintiri despre peripeţiile din timpul  partidelor de vânătoare sau să se fălească aici cu cele mai frumoase trofee din acel an.  Astfel a devenit o tradiţie ca în luna februarie, când armele de vânătoare sunt puse în rastel până la declanşarea unui  nou sezon de vânătoare, să  se organizeze balurile vânătorilor. Şi unde ar fi cel mai prielnic loc pentru astfel de distracţii decât la munte. Locaţia cea mai primitoare pentru ,,Balul vânătorilor” este  Royal Events din cadrul Complexului Miruna din zona turistică  Sâmbăta de Sus. An de an, aici, se întâlnesc  vânătorii de la  AVPS Făgăraş pentru că la Royal Events  au parte de cel mai tradiţional şi fastuos festin.  Meniuri alese stropite cu băuturi fine, dar  specifice zonei,  muzică bună şi un ambient astfel creat care să personalizeze  evenimentul dedicat vânătorilor.  Organizatorii   aduc în faţa invitaţilor o parte din ingredientele unei reuşite partide de vânătoare. Astfel nu lipsesc trofeele şi  vânatul obţinut în cadrul  sezonului care tocmai s-a încheiat. Motiv pentru care invitaţii nu ratează ocazia de a imortaliza  momentele frumoase petrecute în compania vânătorilor făgărăşeni.

Profesioniştii de la Royal Events

La Royal Events din cadrul Complexului Miruna se organizează ,,Balul vânătorilor 2020” în seara de 15  februarie.  Vânătorii de la grupa  Lisa-Breaza coordonată de Adrian Toma şi de la grupa Rucăr coordonată de  prof. Gheorghe Urdea,  se vor întâlni la balul de la Royal Events, dar şi-au anunţat prezenţa şi colegii lor de la alte grupe din cadrul AVPS Făgăraş. Şi asta pentru că la Royal Events se organizează cele mai frumoase   evenimente unde calitatea este plasată pe primul plan din toate punctele de vedere.  Aşa cum susţine Ioana Paler, administratorul  restauranului, balul din acest an îi va surprinde pe participanţi. ,, Balul începe la ora 19.00 în seara de 15 februarie şi avem o ofertă specială pentru  participanţi. Vom avea preparate tradiţionale  cu specific vânătoresc care vor fi prezentate sub formă de bufet suedez. Bucătarii noştri au cele mai bune reţete pentru   preparatele  din vânat,  ei vor transforma mistreţul şi cerbul în cele mai delicioase  mâncăruri. Ne vom  întâmpina   oaspeţii cu godaci la proţap. Suntem singura  locaţie unde  prepararea proţapului este realizată în faţa oaspeţilor spre distracţia lor.  Mâncărurile vor fi stropite cu o gamă diversificată de băuturi tradiţionale. Dulciurile nu vor lipsi de pe masa balului,  vor fi multe sortimente de dulciuri cuprinse în candy bar. Antrenul  va fi asigurat de muzica bună a formaţiilor renumite,   Armonia coordoată  de Victor Hoajă şi Rytmic. Echipa de la Royal Events va asigura oaspeţilor  o servire promptă şi profesionistă” a explicat Ioana Paler, administratorul Royal Events.

Sorin Şuler: ,,Cel mai reuşit bal la Royal Events”

,, La 31 ianuarie  s-a încheiat sezonul de vânătoare  la mistreţ. Este o tradiţie ca noi, vânătorii, să marcăm închiderea sezonului prin organizarea  ,,Balului vânătorilor”. Fiecare grupă  de la AVPS Făgăraş organizează bal la finele sezonului. Este poate cel mai aşteptat eveniment de către vânători. La Royal  Events de la complexul Miruna se întâlnesc vânătorii de la grupele Rucăr şi Lisa,  dar este şi cel mai reuşit bal. Tocmai de aceea participă şi alţi localnici care nu sunt vânători.  Farmecul balului este dat de atmosfera frumoasă şi veselă, de meniul special, vânătoresc, dar şi de tombola organizată  în care invitaţii pot câştiga trofee şi vânat” a explicat Sorin Şuler, directorul executiv de la AVPS Făgăraş. (Lucia BAKI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here