• Klaus Iohannis și PNL au generat o criză pentru beneficii politice și personale, fără să se gândească la implicațiile acesteia pentru cetățeni

 Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, susține că responsabili pentru criza politică existentă în acest moment sunt președintele Klaus Iohannis și PNL. Totodată, Marius Dunca consideră că România se confruntă acum cu cea mai puternică criză politică din ultimii 10 ani, deși în Parlament există o majoritate parlamentară care poate asigura stabilitate politică prin învestirea unui nou guvern. ,,La ce este bună criza politică pentru România și pentru cetățenii ei? Lipsa de stabilitate influențează economia, mediul privat și viața cetățenilor, în mod direct. Criza politică în care ne aflăm astăzi este născută din ambiții personale și electorale. Iohannis și PNL au renunțat tocmai la credințele politice pe care și le prezentau în urmă cu un an sau doi. Brusc, obiective ce țin de alegerea primarilor într-un singur tur au fost abandonate pentru a un război cu adversarii politici. Stabilitatea politică și economică sunt sacrificate pentru interesele liberale”, declară senatorul Marius Dunca.

Președintele PSD Brașov atrage atenția că singurele formațiuni care își doresc alegeri anticipate sunt PNL și USR, în timp ce toate celelalte forțe politice parlamentare sunt împotriva acestui demers. ,,Au fost 3 luni de guvernare cu rezultate dezastruoase pentru România! Guvernul Orban nu a început nicio reformă reală, din contră, a oprit toate proiectele începute de fostul guvern. Acest lucru este valabil și la Brașov, unde proiectul Spitalului Regional și proiectul Autostrăzii Comarnic-Brașov au fost stopate complet, deși se aflau în stadii avansate de implementare la finalul anului trecut. Asta nu putem înțelege! La fel cum nu putem înțelege nici nevoia de anticipate, cu 5 luni înainte de termen, când singurele partide care vor acest lucru sunt cele două partide care nu reprezintă decât o treime din Parlament”, adaugă Dunca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here