A descins la locul ales pentru desfăşurarea concursului, sala de şedinţe a Primăriei Făgăraş,  val vârtej, precum un patron care-şi păzeşte proprietatea şi are ceva de ascuns.  Cu câteva minute înaintea orei stabilite pentru începerea concursului, Mariana Câju a intrat cu jeep-ul  în curtea Primăriei Făgăraş până aproape de sala de şedinţe. În condiţiile în care nimeni nu are voie să  intre cu maşina în acea zonă a incintei.  Nimeni nu a avut  curajul să-i facă vreo observaţie. Nici chiar şeful Poliţiei Locale prezent la faţa locului, care, parcă,   se asigura că toată lumea îi face voia cucoanei.   Mariana Câju s-a comportat  precum  un stăpân pe propria moşie, nu ca un  angajat care-şi asigură venituri din banii publici.

Comisie de concurs secretă

A adus cu ea doi medici din Braşov pe care i-a ascuns de ochii celor care aveau întrebări înaintea începerii concursului. Se putea doar  bănui că aceşti medici făceau parte din comisia de concurs, în condiţiile în care componenţa acesteia a fost ţinută la secret.  S-a baricadat în sala de şedinţe şi a trântit uşa. Un comportament demn de supraveghere medicală de specialitate. ,,Nu aveţi voie. Trebuia să vă înscrieţi” a fost  un răspuns  dat reporterului Monitorul de Făgăraş,  care intenţiona să participle la concurs.  Tonul folosit te duce cu gândul că pe aceasta au lăsat-o nervii.

 Denunţător la DNA

Nu pot fi trecute cu vederea astfel de  situaţii create de  preşedinta comisiei de concurs. Comportamentul  ei  ascunde anumite  interese pe care Câju le poate avea în desemnarea viitorului manager. Altfel  exista transparenţa în organizarea şi derularea unui  concurs pentru ocuparea unei funcţii  publice. Cine este Mariana Câju? Am găsit-o ca denunţător intr- un dosar deschis de DNA Braşov (vezi facsimil). Iar din 2017 formează binomul Câju-Sucaciu care  conduce Municipiul Făgăraş.   Vom reveni. (Lucia BAKI)

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here