Salco Serv SA, societatea cu unic acţionar Consiliul Local Făgăraş,  care se ocupă de activitatea de salubrizare a municipiului Făgăraş,  a convocat consiliul de administraţie în şedinţă joi, 27 februarie a.c., începând cu ora 10.00. Membrii CA vor stabili persoana care va ocupa funcţia de director general începând cu data de 1 martie 2020, când se va încheia interimatul pentru această funcţie.  ,,Analiza raportului nr. 56/24.02.2020, cu privire la numirile finale pentru postul de director general, realizat de ARC Consulting  pentru Salco Serv SA” este convocatorul şedinţei semnat de preşedintele  CA de la Salco Serv SA, Bogdan Nicolae Dumitru.

Firma de recrutare din Cluj Napoca, SC ARC Consulting SRL,  a organizat concursul pentru ocuparea func’iei de director general la care au participat doi concurenţi, Bârsan Ioan şi Moroşan Rareş.  Persoana care a câştigat concursul va fi prezentată  membrilor CA, care la rândul lor vor numi directorul general.

SC Salco Serv SA a fost condusă de Ionuţ Ciora începând din luna noiembrie 2019 când directorul general al societăţii a fost demis. Ionuţ Ciora a îndeplint funcţia de jurist la societatea Salco Serv. Fotoliul de director general la SC Salco Serv SA a fost ocupat începând cu data de 27 mai 2019 de Florin Dorin Bica, făgărăşeanul care l-a urmat în funcţie pe  Dragoş Bârsă care şi-a dat demisia, deşi  obţinuse postul în  urma unuipostul în  urma unui concurs.  Florin Bica  a fost înscăunat ca director interimar  pentru 4 luni, dar a rămas până în luna noiembrie la conducerea societăţii.    Bica vinea din domeniul asigurărilor, acolo unde a lucrat 21 de ani, ultima firmă la care a activat fiind Groupama.

Consiliul de administraţie  de la Salco Serv SA este format din 5 membrii: Bogdan Nicolae, Vlad Cristian, Orlanda Crstian, Drăgoi Tiberiu şi Nicoară Ionuţ, desemnaţi de aceeaşi firmă, ARC Consulting SRL,  din Cluj Napoca. Un membru CA este remunerat cu 500 de lei/şedinţă. Vom reveni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here