Având în vedere contextul epidemiologic actual, cu evoluția epidemică a infecției cu Coronavirus (COVID-19), prin Hotărârea 3 din 10.03.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, programul cu publicul al Muzeului Țării Făgărașului și al Bibliotecii Municipale se modifică, începând din 11 martie. Măsura este valabilă până în 31 martie 2020. În funcție de evoluția situației, termenul poate fi prelungit iar programul poate suferi modificări ce vor intra în vigoare doar după ce sunt anunțate public.

Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”

Toate activitățile și evenimentele cu publicul sunt suspendate, cu posibilitatea de prelungire. Programul va fi actualizat pe site-urile www.cetateafagarasului.com și www.muzeufagaras.com

Biblioteca Municipală „Octavian Paler”

Luni – Vineri
15.00 – 17.00

Îndrumăm cetățenii să urmărească în permanență recomandările autorităților publice: Ministerul Sănătății, Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, Direcția de Sănătate Publică etc.

De asemenea, recomandăm:
– evitarea spațiilor publice și aglomerate;
– respectarea măsurilor de igienă personală;
– contactarea medicului de familie la primele semne de îmbolnăvire.

Facem apel către toate persoanele care se întorc/s-au întors după data de 08.03.2020 din zonele afectate de coronavirus, respectiv Italia, Spania, Germania, Franța, Iran, China, Coreea de Sud, să se autoizoleze la domiciliu și să anunțe autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here