Satul Drăguş este în doliu. Familia şi sătenii îl plâng pe George, tânărul de 21 de ani, care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident petrecut în miez de noapte pe DN1, în localitatea Viştea de Jos. Întreg satul, dar şi alţi localnici din Ţara Făgăraşului îşi doresc să-l conducă pe ultimul drum pe George Marcu şi să-şi ia rămas bun de la el, dar restricţiile impuse de starea de urgenţă, nu permit organizarea unei ceremonii de amploare. Preotul paroh de la Drăguş, Gheorghe Roşca, spune că întreaga comunitate  este alături de familia îndurerată. ,,Sărăcusta va avea loc duminică seara, iar înmormântarea este programată luni, la ora 12.00. Niciun preot nu-şi doreşte să facă o predică într-o aşa tragedie. Este o misiune foarte grea. Pentru a respecta regulile impuse vor participa doar membrii familiei şi rudele apropiate. Nu se vor mai face popasuri până la cimitir aşa cum era, iar participanţii vor merge în maşini. Este o mare tragedie” a spus preotul Gheorghe Roşca.

Trupul neânsufleţit al tânărului a fost adus în sânul familiei ieri, 20 martie, iar programarea  înmormântării a ţinut cont de prezenţa tatălui lui George, care este plecat în cursă, fiind şofer de tir.

În tragicul accident sunt grav răniţi alţi doi tineri, Denisa de 26 de ani şi Cătălin de 23 de ani. Ei se află internaţi în spitalul din Sibiu. Tinerii din Ţara Făgăraşului, care i-au cunoscut, spun că se roagă pentru sănătatea lui Cătălin şi a Denisei,  şi îl plâng pe George, prietenul lor, fiind alături de părinţii îndoliaţi şi de sora  acestuia.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here