• Guvernul a decis înăsprirea amenzilor pentru persoanele care nu respectă măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului atât pentru persoanele fizice cât şi pentru persoanele juridice. O persoană fizică poate plăti până la 20.000 de lei dacă nu respectă măsurile impuse de autorităţi, iar firmele  până la 70.000 de lei.

    Sunt avute în vedere în special contravenţiile săvârşite împotriva măsurilor de limitare a răspândirii infecţiilor cu coronavirus, iar pentru cei care nu respectă reglementările adoptate în acest sens, contravenţia se amendează cu o sumă cuprinsă între 2.000 şi 20.000 de lei pentru persoane fizice, iar pentru persoane juridice, valoarea acestei amenzi este cuprinsă între 10.000 şi 70.000 de lei”, a declarat Ionel Dancă, vineri, la Palatul Victoria, unde a anunţat parte din măsurile adoptate de Guvern în şedinţa de joi.

    Au fost luate şi măsuri  în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru a diminua deplasarea cetăţenilor. „Valabilitatea documentelor de orice fel eliberate de instituţiile şi autorităţile publice se prelungeşte pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea stării de urgenţă”, a explicat Dancă.

1 COMENTARIU

  1. Si cu toate aceste masuri(luate si aplicate doar pe hartie) pensionarii si toti asiatatii social se plimba nederanjati prin fagaras…indiferent de ora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here