■ Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” și Poliția Locală au continuat misiunile de ordine publică și de control vizând respectarea reglementărilor impuse de situația de urgență și de ordonanțele militare în vigoare, efectuându-se 2.562 de verificări la domiciliile persoanelor aflate în autoizolare.
■ S-au executat misiuni de însoțire a 13 convoaie auto care au tranzitat județul Brașov.
■ Polițiștii brașoveni au verificat 50 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, sub aspectul respectării prevederilor ordonanțelor militare emise după declararea stării de urgență.
■ Pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, în special a celor privind restricțiile de circulație, polițiștii și jandarmii brașoveni au aplicat 517 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 470.000 lei.
■ Instituția Prefectului județului Brașov face apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.

Instituția Prefectului județului Brașov

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here