Zece pensionari  au cerut ajutor echipei de voluntari din cadrul Primăriei Victoria.   La sediul Primăriei Victoria de pe strada Stadionului, funcţionaii publici stau la dispoziţia vârstnicilor 24 din 24 de ore.

  • ,,Avem un registru unde ţinem evidenţa persoanelor vulnerabile. De la emiterea Ordonanţei şi până în prezent zece persoane ne-au solicitat ajutor pentru eliberarea reţetelor medicale, pentru achiziţionare medicamente, dar şi pentru mici cumpărături. Echipa de voluntari din primărie a rezolvat toate solicitările pensionarilor. În ultimile zile am vorbit telefonic cu zeci de pensionari care au spus că se descurcă, nu au nevoie de ajutor, însă mi-au mulţumit că i-am sunat. Orice persoană aflată în dificultate o ajutăm, o facem discret pentru a proteja persoana respectivă. În astfel de momente nu vrem să ne facem imagine, vrem doar să-i ajutăm’’ a spus primarul Gheorghe Cristian.
  • ,,Am solicitat ajutor de la Primăria Victoria ca să îmi cumpere pâine. Conform Ordonanţei Militare am voie să ies din casă în intervalul orelor 11.00 – 13.00, însă  pâinea de secară se termină până la ora 11.00 când am voie să ies din casă. Mulţumesc celor din primărie că  au fost operativi şi mi-au cumpărat pâine’’ a spus un pensionar de 81 de ani de pe strada M. Eminescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here