Polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

  • ,,În fapt, la data de 10 aprilie 2020, în jurul orei 22.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 31 ani, care conducea pe str. Pieții din orașul Victoria, jud. Brașov, o autoutilitară, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,41 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor” se arată în comunicatul IJP Braşov remis în data de 13 aprilie 2020.
  •  Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rupea au oprit în trafic, pentru control, tot ăn data de 10 aprilie, în jurul orei 19.00, un bărbat, în vârstă de 46 ani, care conducea un autovehicul pe str. Republicii din orașul Rupea. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,26 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here