Drumul comunal ce leagă satul Felmer de drumul judeţean, DC 14, a intrat în şantier. Primăria Şoarş a obţinut finanţare pentru reabilitarea şi modernizarea acestui drum comunal prin PNDL, valoarea totală a investiţiei fiind de  7 milioane de lei fără TVA. Acest drum n-a văzut niciodată asflatul, iar localnicii înotau în noroaie până ajungeau la drumul judeţean, de altfel şi acesta perforat de gropi.

  • ,,Investiţia am programat-o de mult timp, dar am reuşit să obţinem bani pentru modernizarea DC 14 doar prin PNDL. Am organizat licitaţia şi a fost desemnată o firmă din Bucureşti pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor. S-a deschis şantierul şi sperăm ca până la sfârşitul acestui an să fie fializate lucrările la cei 6 km de drum, însemnând inclusiv strada principală din Felmer” a explicat primarul comunei Şoarş, Dănuţ Ioan Timiş.
  • În lucru se mai află şi DC 11, ce leagă satele Bărcut şi Seliştat, pe 5,3 km. Numai că în cazul acestei artere comunale de circulaţie se aşteaptă autorizaţia de construcţie. ,,Finanţarea acestei investiţii este tot pe PNDL, de 8 milioane de lei fără TVA. Mai avem de obţinut câteva avize, de la SGA, mediu, după care vom solicita autorizaţia de construcţie. Licitaţia este făcută pentru proiectare şi execuţie” a mai spus primarul Dănuţ Ioan Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here