Cioban bătut și tâlhărit, la o stână din Apața

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.
Incindentul s-a produs în noaptea de 30.04/01.05.2020, când un bărbat în vârstă de 29 ani aflat la o stână de pe raza localității Apața ar fi fost agresat fizic şi legat de un copac, pentru ca ulterior să fie deposedat de mai multe bunuri. Agresorii au reuşit să părăsească locul faptei, cu o căruţă,  după ce au sustras și opt miei de la stână.

,,La fața locului s-au deplasat, de îndată, echipaje mixte formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, care au demarat activitățile de verificare a zonei. Polițiștii de investigații criminale, criminaliștii, poliţiştii de ordine publică şi jandarmii, folosindu-se și de un câine de urmă, au depistat în scurt timp 4 persoane, bănuite de comiterea faptei.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, iar cele 4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare”  se arată în comunicatul IJP Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here