Cabinetul medical din satul Voivodeni se află în şantier. Primăria Voila finanţează  lucrările  de renovare şi modernizare, dar şi dotarea cabinetului  Această investiţie este susţinută de la bugetul local cu suma de 26.000 de lei. Lucrările   sunt executate de SC Edil Pietro SRL.

  •  ,,De două săptămâni au început lucrările de renovare, modernizare şi dotare la cabinetul medicului de familie din satul Voivodeni. Acest cabinet se află în incinta căminului cultural din satul Voivodeni şi este compus din două camere şi un hol. Toate încăperile destinate cabinetului medical sunt în renovare. Duşumelele vechi au fost înlocuite cu gresie, uşile din lemn vor fi înlocuite cu  PVC,  iar instalaţia electrică şi instalaţia sanitară au fost şi ele schimbate. Până în prezent s-a  executat 70% din lucrare. Constructorul mai are de făcut lucrări de reparaţii şi de zugrăvit’’ a spus primarul comunei Voila, Gheorghe Osalciuc.

Cabinetul medical va fi dotat cu scaune, două birouri şi două rafturi.  La acest cabinet medical  este medicul de familie  Monica Bokor care are  peste peste 500 de pacienţi din satul Voivodeni.  Pacienţii pot apela la medicul de familie în fiecare zi de marţi de la 8.00 până la 14.00.

1 COMENTARIU

  1. A citit domnul primar cerintele de autorizare a unui cabinet medical??? Nu este conforma montarea gresiei in spatii medicale. Pentru luminare dansului ( rosturile nu sunt igienice), sa mai citeasca si dansul legislatia in domeniu!!! Bani aruncati degeaba, sa vedem autorizarea cabinetului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here