Cantina săracilor din Făgăraş  distribuie tuturor beneficiarilor câte 10 kg de cartofi, care suplimentează porţiile de hrană pe care cantina le oferă zilnic săracilor din municipiu.

  •  ,,Am primit  peste 10 tone de cartofi de la un localnic în perioada martie-aprilie a.c. Am folosit o bună parte din ei pentru prepararea hranei abonaţilor, iar cantitatea rămasă o vom împărţi acestora. Am stabilit ca fiecare persoană să primească un sac de 10 kg de cartofi. Am început să-i distribuim de săptămâna trecută” a spus  Iuliana Bota, administratorul Cantnei de ajutor social Făgăraş.

În perioada stării de ugenţă şi a stării de alertă, cantina şi-a modificat programul. Abonaţii şi-au ridicat porţiile de hrană caldă în zilele de luni, miercuri şi vineri, iar pentru zilele de marţi, joi, sâmbătă şi duminică, abonaţii au primit hrană rece. În ultimele 2 luni, mulţi localnici au donat alimente cantinei.

  • ,,Pentru azi, 25 mai a.c., am pregătit ciorbă de fasole cu ciolan,  mămăligă cu brânză şi smântână. Pentru marţi le-am pregătit hrană rece, câte un borcan cu zacuscă, o conservă de  fasole cu costiţă şi pâine. Hrana se ridică  între orele 11.00-13.30” a adăgat Iuliana Bota.
  • ,,Am ridicat porţiile de mâncare, urmând să iau şi cantitatea de cartofi. Eu am 6 porţii pentru că suntem o familie numeroasă, 8 copii şi 2 adulţi. Voi primi 60 kg de cartofi” a spus Ioana Mioara Opriş de 40 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here