Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale  din cadrul Poliţiei Făgăraş au depistat , la data de 24 iunie 2020, pe raza municipiului cinci persoane pe numele cărora Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.  Bărbații, care nu erau urmăriți național, au fost depuși în Penitenciarul Codlea.

  • un bărbat, în vârstă de 41 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.
  • un bărbat, în vârstă de 32 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, complicitate la trafic internațional de droguri de risc.
  • un bărbat, în vârstă de 33 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 8 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.
  • un bărbat, în vârstă de 38 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 5 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și trafic de persoane.
  • un bărbat, în vârstă de 36 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here