• Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”. Este cercetat un bărbat în vârstă de 30 ani, care conducea, la data de 26 iunie, în jurul orei 23.30,  un moped pe DJ104A, pe raza localității Bucium, jud. Brașov, fără a avea montată plăcuță cu numărul de înmatriculare şi fără să deţină  permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,31 mg/l alcool pur.
  • În aceeaşi zi, 26 iunie 2020, în jurul orei 09.00, polițiștii  au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 17 ani, care conducea un moped pe raza localității Veneția de Jos. Tânărul nu deţinea   permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat, având montată plăcuță cu număr de înmatriculare a cărei valabilitate este expirată. Şi poliţiştii de la Hoghiz   efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
  • La data de 27 iunie 2020, în jurul orei 01.00, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 29 ani, care conducea un autovehicul pe str. Principală din satul Ticușu Vechi, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,66 mg/l alcool pur.  Şi în  27 iunie 2020, în jurul orei 16.15, polițiștii de la Hoghiz au oprit în trafic, pentru control, trei persoane, în vârstă de 30 (bărbat), 31 (bărbat), respectiv 50 ani (femeie), care conduceau autovehicule pe DJ131C.   Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculelor conduse, polițiștii au constatat faptul că niciuna dintre persoanele în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  În cauză, au fost deschise dosare penale pe numele lor.   
  • Polițiști din   Rupea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. La data de 27 iunie 2020, în jurul orei 20.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 30 ani, care conducea un autovehicul pe str. Republicii din orașul Rupea, jud. Brașov având  suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here