Un copil de 3 ani din Vctoria a fost infectat cu COVID-19, cazul fiind confirmat de autorităţile sanitare miercuri, 1 iulie 2020. Copilul a fost internat la un spital din Sibiu împreună cu mama lui. Pentru toţi membrii familiei şi apropiaţii ei, un număr de 7 persoane, a fost dispusă măsura izolării la domiciliu.

  • ,,DSP Braşov n-a transmis la Primăria Victoria niciun comunicat prin care să ne sesizeze că în oraş s-a confirmat un caz de infectare cu COVID-19.  Cu toate acestea, noi, cei de la Primăria Victoria, ajutăm persoanele izolate la domiciliu cu toate cele necesare, alimente, materiale sanitare” a declarat primarul oraşului Victoria, Gheorghe Cristian.
  • ,,Copilul s-a simţit rău încă de săptămâna trecută, având febră. Familia a cerut ajutor la Ambulanţă, iar vineri   personalul medical s-a prezentat la domiciliul copilului.  Văzând starea micuţului, a fost trasportat la un spial din Sibiu unde a rămas internat” a declarat un asistent medical de la Ambulanţa Victoria.

Copilului  i-a fost făcut testul COVID-19, iar astăzi, 1 iulie a.c., a fost confirmată infectarea, testul fiind pozitiv. În schimb mamei copilului, care este internată împreună cu el, i-a fost făcut testul, dar rezultatul este negativ. Toate persoanele aflate în izolare din această familie sunt asimptomatice.

La Victoria, aşa cum susţine primarul Cristian, sunt în izolare la domiciliu peste 30 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here