O angajată a Primăriei Viştea este internată la spitalul din Făgăraş după ce unul dintre testele COVID-19 a avut rezultatul pozitiv. Toţi cei 16 angajaţi ai UAT Viştea de Jos au fost izolaţi la domiciliu şi primăria închisă timp de 14 zile. ,,Rezultatul ultimului test al angajatei noastre  a fost dat luni, 3 august a.c., dar i-a mai fost recoltată o probă pentru a se verifica dacă este infectată. Pentru prevenţie  a fost închisă primăria şi toţi angajaţii suntem izolaţi la domiciliu. Problemele urgente se pot rezolva doar on-line” a spus Florin Ioani, primarul comunei Viştea. 

Un deces şi un infectat la Beclean

Şi la Beclean au fost înregistrate persoane infectate cu coronavirus. Aşa cum susţine primarul Claudiu Motrescu, o persoană a fost infectată şi a decedat. ,,Nepotul persoanei decedate  a fost izolat la domiciliu şi se află sub supravegherea DSP Făgăraş” a spus primarul de la Beclean. Conform informaţilor furnizate de DSP Făgăraş, în Ţara Făgăraşului sunt înregistrate  cu teste pozitive la COVID-19, în perioada 27 iulie-2 august, un număr de  7 persoane.

 

1 COMENTARIU

  1. E foarte interesant faptul ca se imbolnavesc , asa dintr-o data Primariile de COVID….Mai inainte Sambata de Sus , Acum Beclean , Vistea..Cine stie sa raspunda , cum de se imbolnavesc Primariile ? .Din alte institutii, nimic. .Mah !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here