Proprietarii de câini din Victoria  au participat la campania de sterilizare organizată grtuit  în oraş, în perioada 17 – 18 august a.c.  Acţiunea a fost organizată de Asociaţiei Save a Life în parteneriat cu asociaţia AULIM şi Primăria Victoria.

  •  ,,În două zile au fost sterilizate  gratuit aproape 70 de animale (câini şi pisici). Doi medici veterinari de la asociaţia AULIM din Piteşti s-au ocupat de sterilizare. Operaţiile s-au făcut în   două ambulanţe care au fost parcate în incinta stadionului.   În prima zi, au fost sterilizate aproape 40 de animale, iar a doua zi alte 30. Le mulţumesc celor care au venit cu animalele la sterilizare. Campania va continua în lunile septembrie şi octombrie 2020’’ a spus organizatorul campaniei, Gabriela Streza, preşedinte al  Asociaţiei Save a Life.
  • ,,A fost o campanie reuşită cu o bună organizare.  Gabriela Streza, preşedintele Asociaţiei  Save a Life ne-a  solicitat ajutorul şi noi am venit cu drag la Victoria. Conform programărilor am reuşit să sterilizăm aproape 70 de câini şi pisici’’ a spus medicul veterinar, George Gânescu de la asociaţia AULIM.
  • ,,Ne bucurăm că ne-am implicat în această campanie, au fost alături de noi şi autorităţile locale. Sperăm ca localnicii să înţeleagă importanţa acestei acţiuni.  În campaniile viitoare  sperăm să sterilizăm şi mai multe animale’’ a spus medicul veterinar, Vlad Sârbu de la Asociaţia AULIM.

Campania de sterilizarea gratuită a animalelor va continua astfel:

  • 14 – 15 septembrie 2020
  • 20 – 21 octombrie 2020
  • 26 – 27 octombrie 2020

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here