Mi-am depus candidatura pentru CL Victoria pentru a avea posibilitatea  să mă implic  în rezolvarea problemelor oraşului prin iniţierea de proiecte de hotărâre. Sper ca noul legislativ de la Victoria să fie mai receptiv la problemele comunităţii locale şi să asigure cetăţenilor un trai mai bun. Vin în faţa cetăţenilor oraşului Victoria cu următoarele proiecte:

1.Înfiinţarea unei cantine sociale la parterul construcţiei din Piaţă

2.Înfiinţarea unui hotel la etajul construcţiei din Piaţă pentru comercianţii care-şi vând produsele aici

3.Închiderea pieţei pe timp de noapte şi angajarea unui paznic

4.Organizarea ,,Zilei recoltei” în oraş, un vechi obicei al oraşului.

5.Sărbătorirea într-un cadru oficial a persoanelor care  au împlinit 50 de ani sau mai mult.

6.Doresc activitate la  Casa de Cultură: programe artistice, activitate la bibliotecă, sală pentru jocul de şah, table, în care pensionarii şi nu numai să petreacă timpul liber

7.Îmbunătăţirea aspectului estetic al oraşului, să reapară parcurile florale

8.Înfiinţarea unei comisii de etică şi echitate socială în cadrul CL Victoria (legea permite), având drept scop şcolarizarea elevilor şi  analizarea diverselor probleme sociale ale cetăţenilor

9.Emiterea unuei HCL pentru reînfiinţarea Trezoreriei (înfinţată în mandatul meu de primar), desfiinţată abuziv şi programarea unei audienţe la Ministrul de Finanţe.

10.Voi solicita o audienţă la Ambasada Chinei din Bucureşti pentru aducerea de investitori în oraş.

11.Voi cere sancţiuni pentru proprietarul blocului ,,fantomă” de pe strada Oltului pentru a-l determina să-l repare.

12.Reluarea demersurilor pentru a construi locuinţe în blocul internat nr. 2 din curtea Liceului industrial. Au existat toate aprobările necesare, s-a făcut licitaţia, dar s-a depisat o greşeală a proiectului întocmit la Bucureşti, documentaţia există în arhiva primăriei.

13.Fac un apel urgent la conducerea spitalului din oraş (Clinca Paltinul) să înfiinţeze secţiile: pediatrie, ginecologie şi chirurgie. Spitalizarea de o zi nu face minuni   în cazuri delicate, pacienţii sunt puşi pe drumuri şi cheltuirea de sume importante de bani. Dar ce fac oamenii care nu au bani?

14.Dacă voi fi ales consilier local, voi fi la dispoziţia cetăţenilor, iar cecerile lor vor ajunge pe masa CL Victoria şi a primarului pentru a fi analizate şi rezolvate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here