Sunt supărat pe dumneavoastră, domnule primar! Acum 4 ani aţi câştigat alegerile cu speranţele alegătorilor într-o nouă şansă pentru oraşul nostru. Am crezut apoi, ca toţi făgărăşenii, că veţi trece la treabă, că veţi face şosele, trotuare, piste pentru biciclişti, cinematograf, parcuri, că vă apucaţi de centură, că aduceţi investitori, locuri de muncă…Nu am văzut nimic.

Sunt supărat pe dumneavoastră, domnule primar! Aţi spus acum 4 ani că veţi fi în slujba cetăţenilor, că îi veţi asculta şi veţi pune în practică dorinţele lor! Acum lărgiţi strada Doamna Stanca cu banii luaţi de la Ocolitoare, chiar dacă locatarii s-au opus, au strâns semnături…nici nu i-aţi băgat în seamă! Mai era un pic şi aţi fi intrat cu buldozerul în case să le demolaţi, ca pe vremuri.

Sunt supărat pe dumneavoastră, domnule primar! Sunt Preşedintele Comisiei de Administraţie Publică din cadrul Consiliului Judeţean Braşov de aproape 4 ani şi în tot acest timp v-am sunat de nenumărate ori să vă ajut, să facem echipă pentru Făgăraş şi nu mi-aţi răspuns niciodată la telefon nici măcar la mesajele de zilele onomastice…Cu toate acestea v-am sprijinit şi am redactat împreună, la mine în comisie, proiectul de hotărâre pentru ITI, Microregiunea Ţara Făgăraşului, şi l-am susţinut în plenul CJ Braşov şi votat în unanimitate.

Sunt supărat pe dumneavoastră, domnule primar! Nu pot să vă las să candidaţi singur! Pe Ionel Negrilă l-aţi bătut odată, Vali Conţ vă este viceprimar, iar pe liberali i-aţi amăgit că veţi candida din partea lor până în ultima clipă…le-aţi dat şi lor lovitura de graţie.

Intru în competiţia pentru PRIMĂRIE cu tenacitatea cu care am reuşit să ofer de 20 de ani locuri de muncă la Făgăraş. Intru în competiţia pentru Primăria Făgăraş cu aceeaşi dăruire cu care am creat brandul BIROTEX, cu  bucuria pe care am simţit-o când am donat mai bine de 1000 de ghiozdane şi penare copiilor nevoiaşi din Făgăraş.

Sunt Radu Teodor Mitric şi candidez la Primăria Făgăraş pentru că ţin la oraşul meu natal. Mă voi lupta pentru făgărăşeni!

2 COMENTARII

 1. Nu sunteti singurul domnule Mitric,
  Sunt foarte multe persoane care sunt suparati rau pe primarele nostru…in Ultima vreme se pare ca singur isi da in stamba.
  Cine ar putea fi atat de nesimtit sa lase 11 imobile de pe Doamna Stanca fara access in curte?
  Asta se intampla de Marti…SI dupa cum se lucreaza o sa dureze inca cateva zile..
  Cine RASPUNDE in cazul unui incendiu sau alte probleme??
  SI Mai exista tupeu pentru Inca un mandat,
  Sictir

 2. Domnul Mitric mi-a rămas in memorie. L-am văzut o singura data in viața, in 1995, in părculeț in centru. Stăteam pe banca împreuna cu alți colegi de liceu. S-a oprit și domnul Mitric, il cunoștea pe unul din grupul nostru. Mânca semințe și mi-a oferit și mie. Am răspuns “nu, mulțumesc” iar replica lui a fost “nici nu îți dadeam”, stârnind râsetele celor din jur. Așa m-a umilit domul Mitric. Un mic incident dar micile incidente arată personalitățile oamenilor.

  Lăsând la o parte experiența mea amara cu domnul Mitric și judecând la rece cele scrise in anunțul dânsului, le pot numi doar “manipulare electorală”. Din cele scrise deducem ca avem un primar care nu a făcut nimic, și avem un candidat care le va face pe toate. Adevarul este undeva pe la mijloc: primarul a făcut și el câte ceva după cum a putut, iar candidatul va face și el ce va putea (daca va fi ales). Domnul Mitric se prezintă drept salvator. A fi primar este un lucru complex. In cel mai bun caz, domnul Mitric știe aceasta dar ne minte promițându-ne imposibilul, iar in cel mai rău caz domnul Mitric chiar crede ca este simplu să faci tot ce zice el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here