Elevii înscrişi la Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu’’ din Făgăraş au fost preluaţi de  învăţători şi diriginţi de la porţile instituţiei. Pentru a se păstra distanţarea socială elevii au intrat în sălile de clasă   pe rând.

  • ,,Toate clasele au fost programate să intre în instituţie, conform unui orar. Primii elevi au intrat pe poarta şcolii  la ora 7.45, iar ultimii la ora 9.10.  Pentru a se păstra distanţarea socială am decis ca elevii să intre în instituţie pe cele trei porţi disponibile, însă la ore diferite. Asistenta medicală a făcut triajul şi niciun elev nu a avut febră. Toţi elevii au purtat măşti de protecţie, iar la intrare în şcoală s-au dezinfectat pe mâini. Noul an şcolar este dificil, dar o să ne obişnuim cu noile reguli’’ a spus Iuliana Aldea, directoarea de la Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu’’.

Conform unui plan de curăţenie îngrijitoarele vor dezinfecta zilnic  mobilierul din sălile de clasă, coridoarele şi băile. La această unitate de învăţământ, în anul şcolar 2020 – 2021, sunt înscrişi 1022 de elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here