• În dimineața  de luni, 4 ianuarie 2021, în jurul orei 5.24 paramedicii făgărășeni au fost solicitați în localitatea Homorod la o agresiune. O minoră a solicitat ajutor prin apel 112 după ce a fost agresată de tatăl vitreg. La fața locului au ajuns  paramedicii  și un echipaj de poliție. ,,Minora de 15 ani a fost agresată de tatăl vitreg, însă fără urme traumatice. Victima a fost monitorizată, dar a refuzat transportul la spital” au spus paramedicii. Oamenii legii din Cața au deschis dosar penal pentru agresiune pe numele bărbatului.
  • Sâmbătă, 2 ianuarie 2021, în jurul orei 16.50, paramedicii făgărășeni au fost solicitați și în localiatea Voila, unde B.G. de 39 de ani a fost victima unei agresiuni când  s-a ales cu traumatism cranio cerebral și cu plagă la piramida nazală.  În aceeași zi, s-a intervenit  și pe strada Plopului dn Făgăraş.  F.D. de 46 ani şi-a descărcat nervii pe un geam şi s-a tăiat la membru superior drept. Victimele au fost monitorizate și transportate la spital.
  • ,,În prima zi din anul 2021 am fost solicitați la patru agresiuni în mai multe localități din Țara Făgărașului.  Prima a fost înregistrată în jurul orei 4.51, în Făgăraș, pe strada Clorului, unde Z.V.,  de 33 de ani, a fost bătut şi acuza  dureri de cap și de spate. Următorul apel 112 a fost la ora 9.21, din  Sebeș, unde un bărbat de 36 de ani s-a ales cu o plagă tăiată la antebrațul drept. În jurul orei 11.00, în localitatea Homorod,  un tânăr de 33 de ani avea  fractură la membrul superior stâng și excoriații la nivelul capului. La ora 19.45, în localitatea Cuciulata,  C.C. de 36 de ani s-a tăiat cu drujba  la membrul superior stâng” au spus paramedicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here