Un grav accident rutier s-a petrecut pe autostrada A1, în zona Sălişte din Sibiu, în care a fost implicat un utilaj de deszăpezire al  Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov care a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului trei persoane au decedat şi alte două au ajuns la spital. În autoturism se aflau cinci bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 63 de ani. În urma coliziunii, au decedat șoferul în vârstă de 63 ani și doi pasageri 40 și 57 de ani, din județul Bacău, potrivit reprezentanților IPJ Sibiu.

  •   „La fața locului echipajele de pompieri militari au intervenit pentru descarcerarea a trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului. Alte două persoane implicate, de sex masculin, de aproximativ 17 și 20 de ani, au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate”, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.
  • Până acum știm că utilajul închiriat efectua deszăpezirea bandei de urgență. Avea girofarurile și avariile pornite în momentul impactului. În rest, detaliile accidentului vor fi stabilite de poliție”, a precizat Robert Elekes, reprezentant al DRDP Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here