14  angajați de la Centrul ,,Sfântul Gheorghe” din orașul Victoria s-au vaccinat anti-COVID astăzi, 12 ianuarie 2021. Primul programat a fost șoferul unității care s-a imunizat la ora 8.00, urmat de șeful centrului, psihologul unității, dar și îngrijitori, infirmiere, terapeut și asistente medicale.

  • ,,Reprezentanții DGASPC Brașov au făcut  programările pe platformă pentru 25 de  angajați de la Centrul de Îngrijire și Asistență  ,,Sfântul Gheorghe” din Victoria.  Astăzi, 12 ianuarie a.c., au fost vaccinați 14 angajați,  iar în zilele următoare sunt programați alți 11.  Prima etapă de vaccinare anti-COVID -19 se va încheia în data de 14 ianuarie 2021, iar la Centrul de la Clinica Paltinul din  Victoria s-au vaccinat 100 de persoane. Este vorba despre medici, asistente medicale, farmaciști, infirmiere și îngrijitoare. Vineri,  15 ianuarie 2021 începe etapa a doua de vaccinare anti-COVID -19,  iar  persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani și pacienții cu boli cornice se pot înscrie pe platform pentru imunizare” a spus medicul Ioan Rotaru, administratorul de la Clinica Paltinul.
  •  ,,Câțiva angajați nu ne-am putut vaccina pentru că am fost infectați cu COVID -19 și trebuie să așteptăm o perioadă de 28 de zile de la data când am ieșit din carantină și apoi ne putem vaccina anti-COVID-19. Doar în luna februarie a.c., ne putem imuniza ” au spus angajații de la ,,Sfântul Gheorghe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here