Bunicii internați la azilul de bătrâni  ,,Castanul” și beneficiarii Centrului de îngrijire și asistență  ,,Sfântul Gheorghe” din  orașul Victoria au fost vaccinaţi anti-COVID-19. Imunizarea s-a făcut astăzi,  18 ianuarie 2021, între orele 9.30 – 13.30.  Medicii de familie au făcut  programările pentru imunizarea persoanele instituționalizate, iar o echipă mobilă de la Clinica Paltinul, formată din trei membri, medicul Ioan Rotaru, o asistentă medicală și o persoană care a înregistrat imunizările,  s-a deplasat la cele două centre.   Echipa a fost dotată  cu geantă frigorifică pentru transportul fiolelor, dar și cu defibrilator cardiac și trusă de urgență.

  • ,,Astăzi, 18 ianuarie 2021, la ora 9.30, echipa mobilă de vaccinare anti-COVID -19 de la Clinica Paltinul  s-a deplasat la centrul ,,Castanul” din orașul Victoria pentru a vaccina 22 de beneficiari  care au fost programați pe platformă, însă am vaccinat doar 20 de persoane. O femeie de 80 de ani a fost programată pentru vaccinare, însă când am ajuns în camera ei a refuzat vaccinarea motivând  că are tensiune, iar un alt beneficiar suferă de o boală gravă, iar vaccinul este contraindicat.   La Centrul de Îngrijire și Asistență ,,Sfântul Gheorghe” am vaccinat șapte persoane internate” a spus medicul Ioan Rotaru, administratorul Clinicii Paltinul.

Prefectul a vizitat centrele accinare din Făgăraşşi Victoria

Luni, 18 ianuarie a.c., prefectul şi un reprezentant al DSP Braşov au vizitat centrele de vaccinare din Făgăraş şi Victoria.

  • ,,Prefectul și directorul DSP Brașov au vizitat toate centrele de vaccinare din Făgăraș și Victoria.  În jurul orei 16.00 au ajuns și la centrul de vaccinare de la Clinica Paltinul. Pentru prima dată au trecut pragul spitalului de la Victoria  și le-a plăcut dotarea, curățenia și cum am amenajat centrul de vaccinare anti-COVID -19. La Clinica Paltinul sunt programați pentru vaccinare anti-COVID -19,  3.800 de persoane. În prezent platforma este blocată pentru că s-au epuizat dozele de vaccin anti-COVID-19. Săptămâna viitoare așteptăm alte doze de vaccin” a mai spus medicul Ioan Rotaru, administratorul Clinicii Paltinul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here