Dacă ai rămas fără material de citit despre hobby-ul tău din lumea gamblingului, am scris acest articol special pentru tine! Poate ai ai aflat sau poate că încă noțiunea de Manga nu a ajuns și la urechile tale, dar în cultura japoneză, Manga este o poveste care este structurată destul de asemănător cu benzile desenate. Japonezii care activează în acest domeniu foarte apreciat al artei au realizat câteva capodopere cu tematici de gambling și cazino. Haide să vedem care sunt următoarele tale lecturi! În titlurile de manga care urmează să fie prezentate, poți găsi foarte multe referințe la industria de cazino din prezent, servicii oferite de foarte multe cazinouri, printre care se numără și https://www.supercazino.ro/casino-online/

Kakegurui

Manga și orice altă creație animată din Japonia nu este doar simplă animație cu acțiune sau dialoguri complexe. De cele mai multe ori, în adâncul poveștilor stau foarte multe lecții de viață și învățături înțelepte. Kakegurui nu este o excepție și aici vei fi martor la o acțiune care se petrece în jurul unui sistem de pariuri unde o grupare de copii bogați pun pariuri unul împotriva celuilalt riscând chiar toată averea. Copiii provin din familii educate din Japonia, iar de la ei se așteaptă să devină lideri puternici și capabili. Kakegurui se traduce prin – Parior Compulsiv. Toată această activitate de pariere între studenți are loc într-o școală specială care a fost creată pentru a educa viitorii lideri din Japonia. Dacă la sfârșitul cursurilor, studentul nu reușește să își plătească toate datoriile acumulate în timpul cursurilor, acestuia i se vor stabili anumite reguli care îi vor influența cariera și viața. Acțiunea devine și mai interesantă când un personaj foarte interesant apar la școală, dar este extrem de capabil de a înțelege toate trucurile unui regim de pariere.

Gamble Fish

Gamble Fish nu este o manga obișnuită care de cele mai multe ori ar fi compusă din mai multe părți. Aceasta are o singură carte care începe și încheie întreaga poveste. Acțiunea în are ca personaj principal pe Tomu Shirasagi. Un copil de 14 ani al cărui tată este Yumeichirou Shirasagi, un trișor și un farsor destul de renumit în zona respectivă. Băiatul de 14 ani încearcă să intre în academia de elită Shishidou, dar se dovedește destul de rapid faptul că nu este un copil atât de înzestrat. Cu toate că nu este atât de talentat în ale școlii, Tomu află că îl moștenește pe tatăl său și dezvoltă un talent pentru înșelătorii. Totuși, își va folosi abilitățile pentru a demasca latura mai întunecată a academiei.

Akagi

Akagi abordează o latură ceva mai aproape de realitate într-un serial care s-ar traduce Akagi – Geniul care a fost corupt de întuneric. A fost publicat tocmai în 1991 și cu fiecare an care a trecut a primit tot mai multă recunoștință. Legătura cu lumea de gambling se face prin faptul că personajul principal pe numele său Shigeru Akagi reușește să învingă un membru cunoscut al mafiei Japoneze Yakuza. Având rădăcini în China, jocul de Mahjong era foarte bine înrădăcinat în povestea serialului. După ce Akagi a reușit victoria, acesta a devenit o legendă și s-a făcut dispărut de atunci. Acțiunea reîncepe când Akagi se întoarce pentru a-și învinge unul dintre cei mai mari adversari la Mahjong, Iwao Washizu.

Kaiji

Kaiji este un serial pe care l-am putea da exemplu oricând celor care apreciază o poveste bună în care sunt relatate toate principiile lumii  cazinourilor. Serialul a fost creat acum aproximativ 25 de ani. Pentru a scăpa de sărăcie, personajul principal Kaiji Ito încearcă din toate puterile să scape de datoriile pe care le-a acumulat și să iasă din impasul în care se află deja de foarte mulți ani. Deși nu se lasă bătut, acesta nu pare că va câștiga prea curând. Până într-un moment și un punct culminant când viața  lui Kaji este pusă în pericol, acesta descoperă o abilitate ascunsă pentru jocurile de noroc, abilitate care îl ajută să scape din situații foarte tensionate.

The Liar Game

The Liar Game are un incipit destul de intrigant care te poate atrage chiar și fără să vezi măcar vreun minut de serial. Nao Kanzaki este o studentă obișnuită care dintr-o întâmplare mai mult sau mai puțin voită, primește un pachet special care include 1 milion de dolar. Pe lângă cei 1 milion de dolari, în pachet se află și o invitație la un turneu numit Liar Game. La acest turneu, toți participanții sunt încurajați să folosească arta minciunii. Kanzaki încearcă să distrugă turneul și să îi ajute pe jucătorii aflați în datorie.

Concluzie

Există foarte puține cărți sau filme pe care să le fi văzut și să se compare cu intensitatea ce poate o vei trăi atunci când vei vizualiza o manga  care prezintă ipostaze diferite ale fenomenului de jocuri de noroc. Fiecare Manga are o abordare diferită care te va ține lipit de ecran pentru ore în șir.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here