,,Vă dau toate oile mele numai să salvaţi fetiţa” a spus bunica micuţei. Timp de 2 ore s-au chinuit medicii să o readucă la viaţă pe fetiţa de un an şi opt luni.

  • ,,Cred că a fost o minune de la Dumnezeu.  Fetiţa s-a împiedicat şi a căzut în canalul de fugă de la balastiera de la Mândra, cu faţa în apă. Avea şi o lovitură la cap.   Cei cu stâna în zona balastirei au văzut şi au sărit să o scoată din apă. Ei spuneau că i-au făcut respiraţie gură la gură şi au şi resuscitat-o până au venit cei de la SMURD. Paramedicii erau pe punctul de a declara decesul fetiţei. Copila intrase şi în şoc hipotermic. Dar au ajuns între timp medicii cu ambulanţa de tip C, una dotată cu terapie intensivăă, de la Braşov,  şi ei au reluat resuscitarea. I-au făcut şi o injecţie cu adrenalină, care cred că a ajutat foarte mult. Două ore au insistat asupra fetiţei. Când am văzut că începe să respire, ne-am bucurat toţi şi ne-am şi şocat în acelaşi timp că s-a reuşit să o readucă la viaţă. Fetiţa a avut zile” a relatat făgărăşeanul Cristian Suciu, care a fost la faţa locului. Fetiţa a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov.

Reamintim că sâmbătă, 17 aprilie 2021, în jurul orei 14.00, o fetiţă de un an şi 8 luni a căzut în canalul de fugă de la balastiera de la Mândra. Copila este nepoata familiei Rohan, cea care are stâna în acea zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here