Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale S-a jucat cu focul
S-a jucat cu focul Email
Luni, 19 Iunie 2017 20:26

      Săptămîna trecută pompierii făgărăşeni au fost solicitaţi în localitatea Crihalma la un incendiu. Marţi, 13 iunie a.c., a fost o zi cu ghinion pentru o familie din Crihalma de la strada Ciocrac. Cauza incendiului a fost joaca unui copil cu focul. La faţa locului au ajuns imediat pompierii cu două autospeciale cu apă şi spumă. Au ars 4 mc de cherestea, grinzi, 500 kg fîn şi o bicicletă. În aceaşi zi pompierii au fost solicitaţi şi în localitatea Şercaia pe strada Cîmpului nr. 2 în jurul orei 20.15 unde un fulger a lovit o clădire. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă. A ars o porţiune din acoperiş, grinzi, căpriori, iar ţigla a fost deteriorată. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Războiul PSD contra PSD

 

     Conflictul dintre Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu s-a purtat mai întîi în partid, apoi s-a mutat în Guvern, iar în final a cuprins şi Parlamentul. Liviu Dragnea n-a reuşit să-i convingă pe toţi aleşii PSD să semneze moţiunea de cenzură, însă mizează pe o mobilizare exemplară miercuri, 21 iunie, la vot. În replică, premierul Sorin Grindeanu spune că numărul mai mic de semnături e prima dovadă că moţiunea de cenzură va pica. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 834 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 702
Număr afişări conţinut : 3792476

Horoscop zilnicZiare