Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Se aşteaptă rezultatele la Bac
Se aşteaptă rezultatele la Bac Email
Luni, 03 Iulie 2017 17:28

      Absolvenţii din liceele din Făgăraş şi Victoria au susţinut probele examenului de bacalaureat în două centre organizate la Făgăraş. Este vorba despre centrul de la CN ,,Radu Negru” la care au fost arondate Colegiul ,,Aurel Vijoli”, CN ,,Doamna Stanca”, Colegiul Tehnic ,,Alexandru Bărbat” din Victoria şi Liceul Teoretic ,,I.C. Drăguşanu” din Victoria. La centrul organizat la CN ,,Doamna Stanca” au fost arondate Liceul Teologic Ortodox ,,Constantin Brâncoveanu”, Liceul ,,dr. Ioan Şenchea” şi CN ,,Radu Negru”. Probele scrise au fost susţinute, la nivel naţional, în 439 centre de examen, de către 135.000 de candidaţi din toate promoţiile. Lucrările elevilor vor fi evaluate în centre zonale de evaluare din alte județe decît cele în care au avut loc probele. Elevii vor afla rezultatele obţinute la probele scrise în data de 5 iulie, pînă la ora 16.00, cînd vor putea fi depuse contestaţii în intervalul orar 16.00-20.00 . Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie. Pentru a putea fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, susținerea tuturor probele scrise și nota 5,00 la fiecare dintre acestea, obținerea mediei 6,00 cel puțin, la probele scrise. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 640 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4311661

Horoscop zilnicZiare