Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Se aşteaptă rezultatele la Bac
Se aşteaptă rezultatele la Bac Email
Luni, 03 Iulie 2017 17:28

      Absolvenţii din liceele din Făgăraş şi Victoria au susţinut probele examenului de bacalaureat în două centre organizate la Făgăraş. Este vorba despre centrul de la CN ,,Radu Negru” la care au fost arondate Colegiul ,,Aurel Vijoli”, CN ,,Doamna Stanca”, Colegiul Tehnic ,,Alexandru Bărbat” din Victoria şi Liceul Teoretic ,,I.C. Drăguşanu” din Victoria. La centrul organizat la CN ,,Doamna Stanca” au fost arondate Liceul Teologic Ortodox ,,Constantin Brâncoveanu”, Liceul ,,dr. Ioan Şenchea” şi CN ,,Radu Negru”. Probele scrise au fost susţinute, la nivel naţional, în 439 centre de examen, de către 135.000 de candidaţi din toate promoţiile. Lucrările elevilor vor fi evaluate în centre zonale de evaluare din alte județe decît cele în care au avut loc probele. Elevii vor afla rezultatele obţinute la probele scrise în data de 5 iulie, pînă la ora 16.00, cînd vor putea fi depuse contestaţii în intervalul orar 16.00-20.00 . Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie. Pentru a putea fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, susținerea tuturor probele scrise și nota 5,00 la fiecare dintre acestea, obținerea mediei 6,00 cel puțin, la probele scrise. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 596 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4212139

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare