Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Luni, 24 Iulie 2017 15:51

      Aflată în plină perioadă de pregătire, CSM Făgăraş a reuşit să transfere patru handbalişti cu care speră să reuşească să-şi îndeplinescă obiectivele. Au venit: Andrei Bejinariu de la Satu Mare; Ilie Vaidasigan de la Poli Timişoara; Florin Acatrinei de la Dunărea Călăraşi şi Tiberiu Constantinescu de la CSM Bucureşti. În acest moment sub comanda antrenorului Liviu Andrieş sînt 20 de handbalişti. La începutul săptămînii trecute a avut loc primul antrenament. Au fost programate cîte două antrenamente în fiecare zi în care accentul a fost pus pe pregătirea fizică. Cele mai multe şedinţe de pregătire s-au desfăşurat pe stadionul Park Arena din Făgăraş dar au au continuat şi la sala de fitness şi în sala de sport de la Colegiul Naţional ,,Radu Negru. În acest interval de timp au plecat de la echipă următorii sportivi:

 Arsene, Apolzan, Ramba şi Nagy. Dintre cei patru doar Apolzan a jucat în mod constant în sezonul recent încheiat pentru CSM Făgăraş. Conducearea clubului făgărăşean speră ca în cel mai scurt timp să mai aducă încă doi handbalişti dintre care un portar. La sfîrşitul săptămînii trecute a venit un portar sîrb în probe, o decizie urmînd a fi luată în cel mai scurt timp. Campionatul va începe pe data de 3 septembrie, iar CSM Făgăraş va juca în runda inaugurală acasă cu Dinamo Bucureşti. CSM Făgăraş va participa în perioada următoare la mai multe turnee de pregătire. Pe data de 26 iulie este programată vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă din Braşov.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 604 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4212139

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare