Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Luni, 24 Iulie 2017 15:51

      Aflată în plină perioadă de pregătire, CSM Făgăraş a reuşit să transfere patru handbalişti cu care speră să reuşească să-şi îndeplinescă obiectivele. Au venit: Andrei Bejinariu de la Satu Mare; Ilie Vaidasigan de la Poli Timişoara; Florin Acatrinei de la Dunărea Călăraşi şi Tiberiu Constantinescu de la CSM Bucureşti. În acest moment sub comanda antrenorului Liviu Andrieş sînt 20 de handbalişti. La începutul săptămînii trecute a avut loc primul antrenament. Au fost programate cîte două antrenamente în fiecare zi în care accentul a fost pus pe pregătirea fizică. Cele mai multe şedinţe de pregătire s-au desfăşurat pe stadionul Park Arena din Făgăraş dar au au continuat şi la sala de fitness şi în sala de sport de la Colegiul Naţional ,,Radu Negru. În acest interval de timp au plecat de la echipă următorii sportivi:

 Arsene, Apolzan, Ramba şi Nagy. Dintre cei patru doar Apolzan a jucat în mod constant în sezonul recent încheiat pentru CSM Făgăraş. Conducearea clubului făgărăşean speră ca în cel mai scurt timp să mai aducă încă doi handbalişti dintre care un portar. La sfîrşitul săptămînii trecute a venit un portar sîrb în probe, o decizie urmînd a fi luată în cel mai scurt timp. Campionatul va începe pe data de 3 septembrie, iar CSM Făgăraş va juca în runda inaugurală acasă cu Dinamo Bucureşti. CSM Făgăraş va participa în perioada următoare la mai multe turnee de pregătire. Pe data de 26 iulie este programată vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă din Braşov.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 747 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4311610

Horoscop zilnicZiare