Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Cazaţi la internat
Cazaţi la internat Email
Luni, 24 Iulie 2017 17:18

      Internatul Colegiului Tehnic ,,Dr. Alexandru Bărbat" din Victoria este un mic hotel în timpul verii. Aici sînt cazaţi atît studenţii care fac practică la Viromet, dar şi sportivii care îşi fac stagiile de pregătire la Victoria. În perioada 3-21 iulie a.c., 11 studenţi de la Facultatea de Chimie Bucureşti au fost găzduiţi la acest internat. ,,În urmă cu 22 de ani am încheiat un contract cu Universitatea din Bucureşti şi în luna iulie le punem la dispoziţie locuri de cazare pentru studenţii fac practică la SC Viromet SA. Din păcate an de an numărul lor scade" a spus administratorul colegiului, Ioan Tudor. În perioada 24 iulie - 3 august a.c., alte 40 de persoane vor fi cazate la internat. Este vorba despre karatiştii din Braşov care îşi vor organiza la Victoria antrenamentele. ,,De 4 ani venim la Victoria, iar părinţii şi copiii sînt foarte mulţumiţi. Avem loc de antrenamente şi ştrandul ne stă la dispoziţie. Locurile de cazare sînt foarte bune, iar preţul este la fel de bun " a spus antrenorul Tudorel Simion din Braşov. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 564 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4314979

Horoscop zilnicZiare