Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Cazaţi la internat
Cazaţi la internat Email
Luni, 24 Iulie 2017 17:18

      Internatul Colegiului Tehnic ,,Dr. Alexandru Bărbat" din Victoria este un mic hotel în timpul verii. Aici sînt cazaţi atît studenţii care fac practică la Viromet, dar şi sportivii care îşi fac stagiile de pregătire la Victoria. În perioada 3-21 iulie a.c., 11 studenţi de la Facultatea de Chimie Bucureşti au fost găzduiţi la acest internat. ,,În urmă cu 22 de ani am încheiat un contract cu Universitatea din Bucureşti şi în luna iulie le punem la dispoziţie locuri de cazare pentru studenţii fac practică la SC Viromet SA. Din păcate an de an numărul lor scade" a spus administratorul colegiului, Ioan Tudor. În perioada 24 iulie - 3 august a.c., alte 40 de persoane vor fi cazate la internat. Este vorba despre karatiştii din Braşov care îşi vor organiza la Victoria antrenamentele. ,,De 4 ani venim la Victoria, iar părinţii şi copiii sînt foarte mulţumiţi. Avem loc de antrenamente şi ştrandul ne stă la dispoziţie. Locurile de cazare sînt foarte bune, iar preţul este la fel de bun " a spus antrenorul Tudorel Simion din Braşov. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 574 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4212131

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare