Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Salarii de bugetari Email
Marţi, 30 Ianuarie 2018 15:04

      Aleşii urbei din Victoria au dezbătut în şedinţa de joi, 25 ianuarie a.c., proiectul de hotărîre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcionarii publici şi pentru personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului şi din serviciile publice subordonate. Executivul Primăriei a solicitat o creştere salarială de 33%, însă aleşii locali nu au fost de acord cu o astfel de majorare salarială. ,,Trebuie să analizăm bine acest proiect de hotărîre, să nu ne trezim în toamnă că nu mai sînt banii de salarii" a spus consilierul Ioan Miclea. Consilierul local, Costică Badea, a depus un amendament la proiectul de hotărîre prin care a propus o creştere salarială la nivel de UAT Victoria de cel mult 22%. ,,Propun ca salariile să rămînă la nivelul din luna decembrie 2017, fără alte majorări.

 Am analizat grilele de salarii şi cred că sînt mari raportat la nivelul oraşului. 25% din bugetul local reprezintă salariile angajaţilor. Trebuie să ţinem cont că bugetul local este în scădere" a spus consilierul local Costică Badea. În urma votului, salariile funcţionarilor publici de la Victoria au rămas la nivelul lunii decembrie 2017, aşa cum s-a stabilit în plenul CL Victoria din luna iulie 2017. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 787 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4311645

Horoscop zilnicZiare